Yandex Metrica

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik kimdir?

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik kimdir?

Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik kimdir, kaç yaşında? Burcu Biricik evli mi, eşi kim? Burcu Biricik'in dizileri hangileri?

Kimdir

21.03.2024, 20:41

Camdaki kız dizisinin yeni sezonu konuşulurken dizinin Nalan'ı Burcu Biricik'in hayatı merak konusu oldu. İzleyiciler ''Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik kimdir, Nalan'ın gerçek adı ne? Burcu Biricik'in sevgilisi kim? Burcu Biricik dizileri hangileri?'' sorularını sormaya başladı. İşte başarılı oyuncu hakkında tüm detaylar...

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

CAMDAKİ KIZ'IN NALAN'I BURCU BİRİCİK KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Sevilen oyuncu Burcu Biricik 4 Mayıs 1989 tarihinde Antalya’da dünyaya geldi. 2006 Yılında Antalya’da düzenlenen Miss Mediterranean isimli güzellik yarışmasında Akdeniz Kraliçesi olarak seçildi. Lise yıllarında bir tiyatro festivaline katılan Biricik, burada ödül aldı. Kazandığı ödülün ardından profesyonel olarak oyuncu olmaya karar verdi ve Ege Üniversitesi Arkeoloji bölümünde lisans eğitimi aldığı sırada Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimine başladı. Burcu Biricik, oyunculuk kariyerine ilk olarak Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda stajyer olarak başladı. Bornova Belediyesi'nde çalıştığı sırada İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım, Vazifemi Yaparım ve Yedi Kocalı Hürmüz gibi birçok oyunda rol aldı.

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

BURCU BİRİCİK'İN DİZİLERİ VE FİLMLERİ

Güzel oyuncu Burcu Biricik, televizyon hayatına 2007 yılında Show TV'de yayınlanan Maçolar dizisinde aldığı yan rol ile başladı. Bu rolünün ardından Toprağın Günlüğü isimli kısa filmi çeken Biricik, 2011 yılında Kanal D'de ekranlarında yayınlanan Artiz Mektebi isimli yarışmaya katıldı ve birinciliği Alican Aytekin ile paylaştı. Ardından 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde, ondan bir yıl sonra ise Ustura Kemal dizisinde küçük roller aldı. Yine 2012 yılında Show TV'de yayınlanan Düşman Kardeşler dizisinde Derya karakterine hayat verdi.

Güzel oyuncu Burcu Biricik'in kariyerindeki önemli işlerden biri de 2013 yılında TRT 1'de yayınlanan Beni Böyle Sev dizisi. Bu dizide Seda karakterini canlandıran başarılı oyuncu aynı zamanda birçok reklâm filminde de oynadı. Biricik'in 2014 yılında Kanal D'de başlayan Şeref Meselesi dizisinde hayat verdiği Kübra karakteri tanınırlığını artıran dizi oldu. 2015-2017 Yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Hayat Şarkısı'ndaki Hülya karakteri ise oyuncunun başrolünde olduğu en önemli işlerinden biri oldu.

2019 yılında Kuzgun dizisinde rol alan oyuncu, yine aynı yıl yayınlanan Çiçero isimli sinema filminde Erdal Beşikçioğlu ile başrolü paylaştı.

Burcu Biricik daha sonra 2020 yılında TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda isimli dizide Boncuk karakteriyle izleyici karşısına çıktı. Netflix platformunda yayınlanan Fatma dizisinde başrol oyuncusu olarak yer aldı. Biricik, Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisinde ise bambaşka biri olarak Nalan İpekoğlu karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

BURCU BİRİCİK EVLİ Mİ? BURCU BİRİCİK'İN EŞİ KİM?

Burcu Biricik 2016 yılında reklamcı Emre Yetkin'le evlendi. Emre Yetkin aynı zamanda eşinin menajeri olarak da biliniyor. İkili mutlu anlarını sosyal medyadan sıkça paylaşıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading