Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bursa Bülbülü Arzu'su Özge Özacar kimdir? Bursa Bülbülü'nde Arzu karakterini kim oynuyor?

Bursa Bülbülü Arzu'su Özge Özacar kimdir? Bursa Bülbülü'nde Arzu karakterini kim oynuyor?

Bursa Bülbülü'nün Arzu'su Özge Özacar kimdir? Sorusu Disney Plus'ta yayınlanan Bursa Bülbülü filminin ardından merak edilen sorulardan biri haline geldi. Peki, Bursa Bülbülü'nde Arzu karakterine hayat veren Özge Özacar kimdir, kaç yaşında? Özge Özacar hangi film dizilerde oyunadı? Filmdeki ses kendi sesi mi? 

Kimdir

25.03.2024, 17:45

Disney Plus'ta yayınlanan Bursa Bülbülü'nün Arzu'su Özge Özacar kimdir? Bu sorunun yanıtı filmi izleyen izleyiciler tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Peki, Bursa Bülbülü Arzu Özge Özacar filmde kendi sesini mi kullandı? Arzu Özacar kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

ÖZGE ÖZACAR KİMDİR

Bursa Bülbülü Arzu'su Özge Özacar, 22 Nisan 1995 tarihinde İstanbul'da hayata gözlerini açtı. Özge Özacar, Marmara Üniversitesi'nde İletişim Fakültesi'nden mezun oldu ve mezuniyetinin ardından kendisini oyunculuk sektöründe geliştirdi. Lisans öğrenimini tamamlayan Özge Özacar, iyi seviyede İngilizce ve Fransızca öğrendi.

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

ÖZGE ÖZACAR BOYU VE KİLOSU NE?

1.64 boyundaki Özge Özacar, 54 kiloda bulunuyor. Oynadığı yapımlarda kendisinden söz ettirmeyi başaran ünlü oyuncu güzelliğiyle de büyülüyor.

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

ÖZGE ÖZACAR BURSA BÜLBÜLÜ KENDİ SESİ Mİ?

En son Bursa Bülbülü filminde kendisine rol bulan Özge Özacar'ın bu filmde kendi sesini kullanıp kullanmadığı henüz bilinmiyor.


Loading