Yandex Metrica

Burak Tozkoparan kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Burak Tozkoparan kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Genç yaşına rağmen başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Burak Tozkoparan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Burak Tozkoparan'ın dizileri neler? İşte detaylar...

Kimdir

09.04.2024, 05:09

Son zamanlarda dizilerde görmeye alışık olduğumuz Burak Tozkoparan'ın hayatı sık sık araştırma konusu oluyor. Peki Burak Tozkoparan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Burak Tozkoparan'ın sevgilisi kim ve dizileri neler? İşte genç oyuncu hakkında merak edilen tüm detaylar...

BURAK TOZKOPARAN KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Genç oyuncu Burak Tozkoparan 4 Kasım 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Rizeli olan yakışıklı oyuncu, oyunculuğu dışında müzisyen kimliğiyle de öne çıkmaktadır. Tozkoparan, finali 2 Nisan 2011 tarihinde Bostancı Gösteri Merkezi'nde yapılan 14. Liselerarası Müzik Yarışması'nda Enstrüman dalında Bateri ile 1'incilik elde etti.

BURAK TOZKOPARAN'IN MÜZİK KARİYERİ

Burak Tozkoparan, Türk Kızılayı Kartal Anadolu Lisesi'ni temsil ettiği yarışmadan sonra eğitimi için Okan Üniversitesi'ni tercih etti. Burak Tozkoparan, yüzde yüz burs kazandığı Okan Üniversitesi'nde Sinema ve Televizyon bölümünde başladığı eğitimini başarıyla tamamladı. Birçok müzik grubuyla beraber çalışan genç oyuncu, Olcayto Ahmet Tuğsuz'un eşliğinde kurulan ''Pervane'' grubunda da bateristlik yaptı.

BURAK TOZKOPARAN'IN OYUNCULUK HAYATI

Lisans eğitiminin ardından kameralarla tanışan Burak Tozkoparan, ilk televizyon deneyimini Paramparça adlı dizide kazandı. Ardından Tek Yürek, Kırgın Çiçekler, Mest-i Aşk, Sesinde Aşk Var, Hesapta Aşk gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Tozkoparan, ATV kanalında yayınlanan Gençliğim Eyvah dizisinde de Zola karakteri ile karşımıza çıktı.

Akrep burcu olan oyuncu, 74 kg ve 1.80 cm'dir.

BURAK TOZKOPARAN DİZLERİ

Menajerimi Ara (Emir, 2021) 

Gençliğim Eyvah (Zola Asmalı, 2020) 

Tek Yürek (Cem Saruhan, 2019) 

Kırgın Çiçekler (Komiser Ali, 2017) 

Paramparça (TV Dizisi Ozan Gürpınar, 2014-2016)

BURAK TOZKOPARAN FİLMLERİ

Mest-i Aşk (Sultan Veled, 2020) 

Sesinde Aşk Var (Rüzgar, 2019) 

Hesapta Aşk (Mert, 2016) 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading