Yandex Metrica
SON DAKİKA
Buket Aydın kimdir, nereli ve kaç yaşında? Buket Aydın'ın programı

Buket Aydın kimdir, nereli ve kaç yaşında? Buket Aydın'ın programı

Ünlü sunucu Buket Aydın kimdir, nereli ve kaç yaşında? Buket Aydın'ın eski eşi ve sevgilisi kim, programı ne? İşte tüm merak edilenler...

Kimdir

15.03.2024, 03:15

Son zamanlarda hem özel hayatıyla hem de haberciliğiyle gündemden düşmeyen ünlü sunucu Buket Aydın'ın hayatı merak ediliyor. Son olarak Haber Global TV'de program sunmaya başlayan Buket Aydın kimdir, nereli, evli mi ve kaç yaşında? Buket Aydın'ın eski eşi kim? İşte detaylar...

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

BUKET AYDIN KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Ünlü program sunucusu Buket Aydın, 1 Ocak 1985 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. Lisans eğitimini İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde tamamlayan Aydın, Attila İlhan'ın şiirleri üzerine master yaparak yüksek lisansını tamamladı. Küçük yaşlarda çeşitli medya kanallarında çalışmaya başlayan başarılı isim, İstanbul Kadıköy'de bulunan Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursu'nda eğitim alarak iyi dereceyle mezun oldu.

Bir yıl boyunca özel bir radyoda haber spikerliği yapan Buket Aydın, daha sonra Kanaltürk isimli kanala girdi ve burada önce spor bülteni; daha sonra sabah haberleri ve hafta sonu ana haber bültenlerinde sunuculuk yapmaya başladı.

2009 yılında Türkiye'nin önde gelen kanallarından olan CNN Türk'te haber sunuculuğuna başlayan Buket Aydın, 2010 yılında TRT Türk kanalına geçerek "Gümüş Hilal" isimli programın sunuculuğunu üstlendi. Sevilen isim, 2011 yılının Nisan ayında yeniden yapılanmaya geçen NTV'ye transfer oldu ve haber kuşaklarında sunuculuk yapmaya başladı.

NTV'ye transfer olmasının ardından burada hafta içi 23.00'da başlayan Gece Bülteni Kuşağını ve 20:00'da başlayan Ana Haber Bültenini sunan Buket Aydın 2018 yılının Mayıs ayında Kanal D'ye geçiş yaptı. Ünlü sunucu transfer olduğu Kanal D'de Ana Haber Bülteni'ni sunduğu sırada, 2018 yılından 2019'a kadar CNN Türk'te 40 isimli programın sunuculuğunu da üstlendi.

Kariyer basamaklarını bir bir tırmanan güzel sunucu 2019 yılının Ocak ayında Kanal D Haber Dairesi Başkanlığı görevini icra etmeye başladı ancak 9 Mayıs 2020 tarihinde sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla Kanal D, CNN Türk ve Demirören Medya Grubu'nda üstlendiği tüm görevlerden ayrıldığını duyurdu.

11 Ocak 2021 tarihinde Haber Global ile anlaşma imzaladığını açıklayan Buket Aydın, kanalda ''Buket Aydın ile Koltuk'' adlı programı sunmaya başladı. Daha sonra ''Buket Aydın'la tarafını seç'' isimli programı sunmaya başlayan Aydın, aynı zamanda Nişantaşı Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü öğretim görevlisidir.

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

BUKET AYDIN'IN ESKİ EŞİ VE ESKİ SEVGİLİSİ KİM?

Başarılı gazeteci Buket Aydın, 2013 yılında iş adamı Erce Baykal'la evlendi. 13 Mayıs 2020 tarihinde, eşi Baykal'dan tek celsede boşanan Aydın, uzun süre Emir Sarıgül ile yaşadığı beraberlik nedeniyle gündemden düşmedi. İkili kısa zaman önce beraberliğini sonlandırdı.

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

BUKET AYDIN ÖDÜLLERİ

En iyi Haber Spikeri Ödülü, Düzce Üniversitesi

2016 Anadolu Medya Ödülleri

4. Fashion TV Eyewear Moda Ödülleri (En iyi Giyinen Kadın Haber Sunucusu)

İnternet Medyası Yılın En İyileri Ödüllleri, (Yılın Kadın Haber Spikeri Ödülü)

İnternet Medyası Yılın En İyileri Ödüllleri, (Yılın Gece Haberleri Bülteni, ''Gece Bülteni Kuşağı'')

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading