Yandex Metrica

Buğra Gülsoy'un eşi Nilüfer Gürbüz kimdir, kaç yaşında? Nilüfer Gürbüz ne iş yapıyor?

Buğra Gülsoy'un eşi Nilüfer Gürbüz kimdir, kaç yaşında? Nilüfer Gürbüz ne iş yapıyor?

Magazin dünyası eşini aldatan ünlü bir oyuncu haberiyle sarsıldı. O ismin Buğra Gülsoy olduğu öne sürüldü. Buğra Gülsoy'un eşi merak konusu oldu. Peki Buğra Gülsoy'un eşi Nilüfer Gürbüz kimdir, kaç yaşında? Nilüfer Gürbüz ne iş yapıyor?

Kimdir

24.04.2024, 23:06

Magazin gündemine bomba gibi düşen aldatma haberlerinin ardından Buğra Gülsoy ve eşi Nilüfer Gürbüz araştırılmaya başlandı. Vatandaşlar Nilüfer Gürbüz'ün kim olduğunu, ne iş yaptığını merak ediyor. Peki Buğra Gülsoy'un eşi Nilüfer Gürbüz kimdir, kaç yaşında? Nilüfer Gürbüz ne iş yapıyor? İşte merak edilenler...

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

NİLÜFER GÜRBÜZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy, uzun süredir aşk yaşadığı Nilüfer Gürbüz ile 2018 yılında Şile'de dünyaevine girmişti. Daha sonra çift 2019 yılında Cem ismini verdikleri bebeklerini kucaklarına aldı. 

Nilüfer Gürbüz, İzmir'in tanınan ailelerinden birinin kızıdır. Nilüfer Gürbüz'ün profesyonel bir dansçı olduğu ve pilatesle ilgilendiği biliniyor. 

Gürbüz hakkında daha fazla bilgi bulunmuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading