Yandex Metrica

Bruno Henrique kimdir, kaç yaşında? Bruno Henrique hangi takımlarda oynadı, nereli?

Bruno Henrique kimdir, kaç yaşında? Bruno Henrique hangi takımlarda oynadı, nereli?

Bruno Henrique internette araştırılmaya başladı. Kariyeri boyunca birçok Brezilya takımında forma giyen Bruno Henrique, vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Bruno Henrique, Brezilya Milli Takımı'nda da forma giydi. Peki Bruno Henrique kimdir, kaç yaşında? Bruno Henrique hangi takımlarda oynadı, nereli?

Kimdir

08.03.2024, 14:45

Bruno Henrique futbolseverler tarafından merak ediliyor. İnternette araştırılan Bruno Henrique, futbol kariyeri boyunca birçok takımın formasını giydi. Brezilya Milli Takım forması da giyen Bruno Henrique, vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Bruno Henrique kimdir, kaç yaşında? Bruno Henrique hangi takımlarda oynadı, nereli?

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

BRUNO HENRIQUE KİMDİR?

Bruno Henrique, Pinto, 30 Aralık 1990 tarihinde doğdu. Bilinen ismiyle Bruno Henrique, Flamengo ve Brezilya milli takımında forvet pozisyonunda yer aldı.

2015 yılında Goiás ile Campeonato Brasileiro Série A'ya çıkan Bruno Henrique, daha sonra Almanya'ya taşındı. Bruno Henrique, Almanya'da VfL Wolfsburg ile bir senede sadece 17 maçta forma terletti. Daha sonra 4 milyon Euro'ya Santos'a dönen futbolcu, Ocak 2019 tarihinde 23 milyon dolarlık bir ücret ile Flamengo'ya transfer oldu. Buradaki ilk yılında Campeonato Carioca, Brezilya Serie A ve Libertadores Kupası'nı kazandı. Bruno Henrique, birinci senesinde en skorer oyuncu olarak Turnuvanın En İyisi olarak seçildi. En son, Libertadores tarihinde 18 ayar altın ve pırlanta yüzükle ödüllendirilen ilk kişi olarak tarihe geçti. 

Bruno Henrique, Brezilya formasıyla uluslararası ilk çıkışını 2019 senesinde gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Tite , Bruno Henrique'yi Ağustos 2019 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'nde Kolombiya ve Peru'ya karşı hazırlık maçları için Brezilya kadrosuna katıldı. İlk maçına 6 Eylül tarihinde Miami'deki Hard Rock Stadyumu'nda çıkan Bruno Henrique, 2-2 berabere kalan son on dakikada Philippe Coutinho'nun yerine geçti. 

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

BRUNO HENRIQUE HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Bruno Henrique, futbol kariyeri boyunca Cruzeiro, Uberlândia EC, Itumbiara,Goiás EC, Wolfsburg, Santos FC, Flamengo takımlarında forma terletti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading