Yandex Metrica
SON DAKİKA
Brezilya güzeli Gleycy Correia kimdir? Gleycy Correia neden öldü, kaç yaşındaydı?

Brezilya güzeli Gleycy Correia kimdir? Gleycy Correia neden öldü, kaç yaşındaydı?

Eski Brezilya güzellik kraliçesi 27 yaşındaki Gleycy Correia, gelen son dakika bilgilerine göre hayatını kaybetti. Peki, Brezilya güzeli Gleycy Correia kimdir? Gleycy Correia neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Kimdir

23.01.2024, 19:27

Brezilya güzellik kraliçesi 27 yaşındaki Gleycy Correia, bir süredir bademcik sorunu ile uğraşıyordu. Hayatını kaybeden güzel hakkında merak edilen, "Brezilya güzeli Gleycy Correia kimdir? Gleycy Correia neden öldü, kaç yaşındaydı?" sorularının yanıtlarını haberimizin devamında sizler için derledik.

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

GLEYCY CORREIA KİMDİR?

27 yaşında olan Gleycy Correia mankendi. Eskiden kendisi Brezilya güzeli olarak seçilmişti. Correia, uzun süredir bademcik sorunu yaşıyordu ve ameliyat olmaya karar verdi. Geçirdiği operasyondan 5 gün sonra hayatını kaybetti.

Correia'nın aile dostu Jak Abreu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ailenin kesinlikle ameliyat sırasında yapılan yanlış müdahale nedeniyle kızlarının öldüğüne inandığını dile getirdi.

Abreu, ayrıca, "Tanrı, prensesimizi almak için bu günü seçti. Onu çok özleyeceğini biliyoruz ama şimdi gülümsemesiyle gökyüzünü aydınlatacak..." ifadelerini kullandı.

Aileye yakın başka bir kaynak Lidiane Alves Oliviera da, "Bademciklerini almak için ameliyat oldu ve evde beş gün kaldıktan sonra kanama geçirdi. 4 Nisan'da kalp krizi geçirdi ve o zamandan beri nörolojik aktivitesi olmadan komadaydı. Ardından vefat etti." şeklinde konuştu.

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

GLEYCY CORREIA NEDEN ÖLDÜ?

Brezilya’nın eski güzellik kraliçesi Gleycy Correia, geçirdiği bademcik ameliyatında sonra kalp krizi geçirdi. Yoğun bakıma alınan kadın, iki aylık yaşam mücadelesini kaybetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading