Yandex Metrica
Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı kimdir? Buğra Bahadırlı kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı kimdir? Buğra Bahadırlı kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Billur Kalkavan'ın sevgili Buğra Bahadırlı, internette araştırılmaya başladı. Buğra Bahadırlı, akciğer kanserine yakalanan oyuncu Billur Kalkavan'ın  bu zorlu sürecinde hep yanında bulundu. Hamdi Alkan, sosyal medya hesabından Billur Kalkavan ile fotoğraf paylaştı. Bu olay sonrasında vatandaşlar internette Buğra Bahadırlı'yı araştırmaya başladı. Peki Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı kimdir? Buğra Bahadırlı kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Kimdir

01.03.2024, 13:02

Billur Kalkavan'ın sevgili Buğra Bahadırlı internette en çok araştırılanlar arasına girdi. Billur Kalkavan'ın zor günlerinde yanında olan Buğra Bahadırlı, vatandaşlar tarafından merak edildi. Peki Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı kimdir? Buğra Bahadırlı kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

BİLLUR KALKAVAN'IN SEVGİLİSİ BUĞRA BAHADIRLI KİMDİR?

Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı, 8 Şubat 1984'te doğdu. Aslen Ankaralı olan Buğra Bahadırlı, Ankara Anadolu Lisesi mezunudur. Buğra Bahadırlı üniversitede endüstri mühendisliği bölümü mezunudur. 

Buğra Bahadırlı, 38 yaşında olup aslen Ankara'lıdır. Billur Kalkavan ve Buğra Bahadırlı 2009 senesinden beri beraberdir.

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

BUĞRA BAHADIRLI NE İŞ YAPIYOR?

Buğra BAhadırlı TRT 1 kanalında yayınlanan Sakarya Fırat dizisinde Jandarma Er Hamza Gemalmaz rolünde oynamış ve oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading