Yandex Metrica

Beyazıt Öztürk kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında?

Beyazıt Öztürk kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında?

O Ses Türkiye jüri üyesi Beyazıt Öztürk kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? İşte sunucu ve şovmen Beyazıt Öztürk’ün hayatı ve biyografisi.

Kimdir

24.04.2024, 16:39

Uzun yıllar televizyon ekranlarında yayınlan Beyaz Show isimli programı hazırlayıp sunan ve son zamanlarda jüri üyeliğini yaptığı O Ses Türkiye adlı şarkı yarışmasıyla gündeme gelen şovmen Beyazıt Öztürk’ün hayatına ve kariyerine dair merak edilen ayrıntıları sizler için derledik. Peki Beyazıt Öztürk kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? İşte Beyazıt Öztürk’ün hayatına ve kariyerine dair merak edilen tüm detaylar... 

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

BEYAZIT ÖZTÜRK KİMDİR? 

12 Mart 1969 tarihinde Bolu’da dünyaya gözlerini açan Beyazıt Öztürk, aslen Artvinlidir. Lisans öğrenimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi'nin Seramik-Heykel Bölümün’nde tamamlayarak mezun olan Öztürk, üniversite öğrenciliği dönemlerinde aynı zamanda lisanlı basketbolculuk yapmış ve ayrıca radyo programcılığıyla da ilgilenmeye başlamıştır.  

Daha sonra Eskişehir radyolarında ev arkadaşlarıyla birlikte çalışmaya başlayan Beyazıt Öztürk, bu dönemde "r" harfini telaffuz edememesinden dolayı sunuculuk isteği reddedilerek, yalnızca program hazırlamakla yetinmiştir. Çalışmalarıyla geniş bir dinleyici kitlesine ulaşmayı başaran Öztürk, farklı ve en önemlisi de esprili tarzı ile beğeni toplamayı başarmıştır. 

Ardından ev arkadaşlarının kurmuş olduğu "Genç Radyo" isimli radyo kanalında program sunmaya devam eden Beyazıt Öztürk, ayrıca yine aynı arkadaşlarıyla beraber siyasi içerikli bir mizah dergisi olan "Gına"yı çıkarmaya başlamış ve takma adı "Beyaz"ı ise ilk kez bu dergi için ırladığı karikatürlerin altında kullanmıştır. 

Beyazıt_Öztürk_kimdir

1996 yılında sunmaya başladığı ve bu programla ülke çapında tanınır hale gelmesini sağlayan "Beyaz Show" isimli programı 22 yıl sunan Beyaz Öztürk, 4 Mayıs 2018 tarihinde sezon finali yaparak, programını bitirmiştir. 

Ayrıca kariyerinde bir albümü olan ve çeşitli dizi, film ve tiyatro gibi farklı projelerde de yer alan Öztürk, ardından 2018 yılının Ağustos ayında ise Tv8 ekranlarında yayınlanan "O Ses Türkiye" adlı şarkı yarışmasında jüri üyesi olarak televizyon kariyerine devam etmiştir. 

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

BEYAZIT ÖZTÜRK’ÜN YER ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER 

(2015) Nadide Hayat - Sinema Filmi / Seslendirme 
(2011-2014) Yalan Dünya - Dizi 
(2011) Eyvah Eyvah 2 - Sinema Filmi 
(2011) Başrolde Aşk - Dizi 
(2008) Çok Güzel Hareketler Bunlar - TV Komedi Programı 
(2008) Anında Görüntü Show - Dizi 
(2009) Kurtlar Vadisi Pusu - Dizi 
(2006) Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?  
(2005) O Şimdi Mahkum - Sinema Filmi 
(2004) Karım ve Annem - Dizi 
(2002) Unutma Beni - Dizi 
(2002) Sır Çocukları - Sinema Filmi 
(2002) Reyting Hamdi - TV Dizisi 
(2002) En Son Babalar Duyar -  Dizi 
(2002) Biz Size Aşık Olduk - Dizi 
(2001) Dansöz - Sinema Filmi 
(2000) Yedi Numara - Dizi 
(1997) Nihavend Mucize - Dizi 
(1992) Mahallenin Muhtarları - Dizi 

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

BEYAZIT ÖZTÜRK’ÜN ALBÜMÜ

(1997) Beyaz Türküler

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading