Yandex Metrica

Beşiktaş'ın transfer ettiği Can Bozdoğan kimdir, nerelidir?

Beşiktaş'ın transfer ettiği Can Bozdoğan kimdir, nerelidir?

Beşiktaş'ın Schalke 04'ten satın alma opsiyonuyla kiraladığı gurbetçi oyuncu Can Bozdoğan kimdir, aslen nerelidir? Can Bozdoğan hakkındaki tüm bilgiler.

Kimdir

08.04.2024, 10:54

Transfer döneminin hızlı takımlarının başında yer alan ve bu sezon ülkemizi >Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek >Oğuzhan Özyakup, >Olcay Şahan, >Gökhan Töre..) büyük verim elde eden Beşiktaş yeni gurbetçi yıldızının transferini resmen açıkladı. Tranferi gerçekleşene kadar ülkemizde çok fazla tanınmayan >Alex Teixeira, >Micy Batshuayi gibi yıldız isimlerin ardından ismi çok da duyulmamış bir futbolcu olması nedeniyle vatandaşlar Can Bozdoğan kimdir?, Can Bozdoğan aslen nerelidir?, Can Bozdoğan daha önce hangi takımlarda oynadı gibi soruları birbirlerine sormaya başladılar.

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

CAN BOZDOĞAN KİMDİR?

Can Bozdoğan 5 Nisan 2001 doğumludur. Bozdoğan Beşiktaş'a transfer olmadan önce geçen sezon Bundesliga'dan Bundesliga 2'ye küme düşen Schalke 04 takımının orta saha pozisyonunda görev yapmıştır. Türk asıllıdır. Beşiktaş'a transfer olan Can Bozdoğan 20 yaşındadır. Can Bozdoğan Türk asıllıdır fakat Almanya doğumludur. Can Bozdoğan'ın boyu 1.72'dir ve 72 kilodur. Can Bozdoğan sol ayaklıdır. Can Bozdoğan Almanya birinci ligi olan Bundesliga'da >Schalke 04 formasıyla ilk maçına 14 Haziran 2020'de Bayer Leverkusen ile oynadığı maçla çıkmıştır.

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

CAN BOZDOĞAN'IN FUTBOLCULUK KARİYERİ

Can Bozdoğan Schalke 04 formasıyla 20 maça çıkarken bu maçlarda gol atamamıştır. Bu yıl da Bundesliga 2'de 2 maça çıkan Bozdoğan bu maçlarda gol atamamıştır.

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

CAN BOZDOĞAN BEŞİKTAŞ'TA İLK MAÇINA ÇIKTI

Beşiktaş milli arada Ümraniyespor ile hazırlık maçına çıktı. Beşiktaş mücadeleyi Mehmet Topal, Gökhan Töre ve Güven Yalçın (2) golüyle 4-0 kazanırken Can Bozdoğan mücadelesiyle ve oyunuyla tam not aldı. 90 dakika oyunda kalan Can Bozdoğan orta saha olmasına rağmen gollük pozisyonlara da girerek taraftarları heyecanlandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading