Yandex Metrica
SON DAKİKA
Berkan Karabulut kimdir, kaç yaşında? Berkan Karabulut sevgilisi

Berkan Karabulut kimdir, kaç yaşında? Berkan Karabulut sevgilisi

Berkan Karabulut'nun Survivor'ın yeni sezonunda yarışacağının öğrenilmesi üzerine vatandaşlar hayatına dair araştırmalara yapmaya başladı. Peki, Berkan Karabulut kimdir? Berkan Karabulut kaç yaşında? Berkan Karabulut aslen nereli? Berkan Karabulut'un sevgilisi kimdir? Detaylar haberimizde...

Kimdir

26.03.2024, 14:27

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

BERKAN KARABULUT KİMDİR?

Berkan Karabulut, 23 Eylül 1994 yılında İstanbul'da doğdu. Kutlu, Yugoslav bir ailenin üçüncü çocuğu olarak dünyaya geldi. Henüz küçük yaşta spora ilgili olan Berkan Kutlu, 10 farklı okulda eğitim aldı. Survivor Berkan, basketbol oynadığından dolayı her sene okul takımına göre eğitim aldığı yerleri değiştirmiş. Farklı okullarda eğitim alması sebebiyle her sene farklı çevre edinen Berkan Karabulut, bunun insan ilişkisine çok büyük katkısı olduğunu ifade ediyor.

7 yaşına geldiğinde futbola başlayan Berkan Karabulut'un, basketbol dışında futbola da ilgisi olduğu biliniyor. İstanbul’un en başarılı takımlarında basketbol oynadığını belirten Survivor Berkan, 2 sene A takımlarında da profesyonel oynadı. Üniversite öğreniminin başlamasıyla ise 2013 senesinde fitness eğitmenliği kariyerine başladı. Yaklaşık bir buçuk sene eğitmenlik yaptığı yerde tanıştığı bir dostuyla Kuruçeşme’de spor stüdyosu açmaya karar verdi. Daha sonrasında eğitmen olan abisi ile salonu işletmeye başlayan Berkan, 2015’de kendi spor salonlarını açtığını söylüyor.

Survivor Berkan Karabulut kendini şu şekilde anlatıyor: “Hayatım boyunca hep mücadele edebileceğim kulvarlarda bulundum, kolay yollar yerine beni tatmin edeceğini bildiğim zorlu yokuşları çıkmayı tercih ettim. İnsan ilişkilerimin iyi olduğunun farkındayım ve bulunduğum ortamda elimden geldikçe pozitif ve ferah bir enerji yaratmaya çalıştığım bir hayat yaşıyorum. Birçok meslek yapabilecek kapasiteye sahibim bunu biliyorum ama yaptığım mesleğin beni en fazla çektiği nokta sağlıklı yaşamın içinde olup çevreme 7'den 77'ye sağlığı aşılayıp içimdeki enerjiden kimine çok kimine az paylaştırabiliyor olmam. 4 senedir kendimce bir çok şekilde emek verip aslında her defasında karşılığını aldığımı düşündüğüm ve bana başından beri inanılmaz motivasyon sağlayan Survivor 202 mücadelesinde son noktalardayım bu yarışta zorlukları göğüsleyebileceğime ve yılmadan kendi yolumu takip edebilecek güce sahip olduğuma eminim. Kolumda 2 sene önce yaptırdığım bir dövmem var, Fransızca “neden başladığını asla unutma“ yazıyor. Onun üstünde de bir koi balığı var. Bunun anlamı Japon efsanesine göre ters akıntıya karşı giden bir nehirde azmi ve kararlılığı sayesinde nehrin sonuna ulaşıp ejderhaya dönüşen bir balık." dedi.

Survivor 2020'yi %58 performans başarısıyla tamamlayan Karabulut, enerji dolu halleriyle dikkatleri üzerine çekti. YouTube kanalı açan Berkan Karabulut eğlenceli içerikler de üretiyor. Berkan Karabulut'un 2022'de Survivor kadrosuna olacağı açıklandı.

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

BERKAN KARABULUT SEVGİLİSİ

Geçtiğimiz Survivor programından bilindiği üzere Berkan Karabulut, Lale Onuk ile birliktelik yaşıyor. İkilinin mutlu bir birliktelik yaşadıkları ve evlenmeyi planladıkları öğrenilirken ne zaman evleneceklerine dair bir bilgi henüz mevcut değil.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading