Yandex Metrica

Bergen'in katili Halis Serbest kimdir? Bergen'i neden öldürdü? Halis Serbest hapiste mi?

Bergen'in katili Halis Serbest kimdir? Bergen'i neden öldürdü? Halis Serbest hapiste mi?

'Acıların Kadını' olarak bilinen Bergen'in hayatı beyaz perdeye aktarıldı. Filmin yayınlanmasının ardından Halis Serbest, kişilik haklarına saldırı gerekçesiyle dava açtı. Halis Serbest ile ilgili bilgiler araştırılmaya devam ediyor. Peki Halis Serbest kimdir? Bergen'i neden öldürdü? Detaylar haberimizde..

Kimdir

23.04.2024, 15:16

Bergen filmi 4 Mart tarihinde gösterime girdi. Açılış rekoru kıran film büyük yankı uyandırırken, Halis Serbest ölüm tehditleri aldığını ve kişilik haklarına saldırı olduğunu iddia ederek yapım şirketine maddi manevi tazminat davası açtı. Halis serbest ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Vatandaşlar Halis Serbest kimdir, Bergen'i neden öldürdü sorusunu araştırmaya başladı. Peki Halis Serbest kimdir, kaç yaşında ve Bergen'i neden öldürdü? Halis Serbest şu anda hapiste mi? İşte merak edilenler...

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

HALİS SERBEST KİMDİR?

Bergen, Ankara'dan Adana'ya iş için gittiğinde Halis Serbest ile tanıştı ve 1982 yılında evlendi. Serbest, evlenirken o dönem gazinolarda şarkıcı olan Bergen'in mesleğini bırakmasını istedi. İlk başta kabul eden Bergen, daha sonra sahnelere geri dönmek ve Serbest'ten ayrılmak istedi. 

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

HALİS SERBEST BERGEN'İ NEDEN ÖLDÜRDÜ?

Bergen sahnelere geri döndüğü ve 1982'de İzmir'de sahne aldığı sırada Halis Serbest'in azmettirmesi sonucu yüzüne kezzap atıldı. Olayın sonucunda şarkıcı iki gözünü de kaybetti. Bu olayda Bergen'in vücudunun büyük kısmı zarar gördü. Ancak sol gözü daha sonra görme yetisini yeniden kazandı. Olayın ardından iki yıl firari olarak yaşayan Serbest, yakalandıktan sonra tutuklanarak cezaevine girdi.

Şarkıcı, 1985 yılında Cengiz Özşeker'in ikna etmesiyle yeniden sahneye çıkmaya devam etti. 1986 yılının sonlarına doğru piyasaya sürdüğü "Acıların Kadını" albümüyle şöhreti yakalayan Bergen, 1987'de konser için gittiği Adana'da bıçaklı saldırıdan kurtuldu ve bir süre sahneye çıkmadı.
1989 yılında yeniden sahnelere dönen şarkıcı, albüm tanıtımı için gittiği Adana'da boşandığı eşi Halis Serbest tarafından 6 kurşunla öldürüldü. Bergen, 30 yaşında hayata veda etti.

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

HALİS SERBEST NE İŞ YAPIYOR, ŞU AN HAPİSTE Mİ?

Şarkıcı Bergen'i öldüren Serbest'in Adana'da tekstil ile uğraştığı biliniyor. Halis Serbest şu anda hapiste değil. Adana'da ikinci eşinden olan dört çocuğuyla birlikte yaşamını sürdürüyor.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0


Loading