Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi oyuncusu Gülenay Kalkan Ünlüoğlu kimdir, kaç yaşında? Oyuncu Gülenay Kalkan Ünlüoğlu nereli, hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi oyuncusu Gülenay Kalkan Ünlüoğlu kimdir, kaç yaşında? Oyuncu Gülenay Kalkan Ünlüoğlu nereli, hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, Oktay Kaynarca ve Pelin Akil'in başrolünde oynadığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi kadrosunda bulunuyor. Gülenay Kalkan Ünlüoğlu birçok dizi ve filmde rol aldı. Peki Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi oyuncusu Gülenay Kalkan Ünlüoğlu kimdir, kaç yaşında? Oyuncu Gülenay Kalkan Ünlüoğlu nereli, hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Kimdir

26.03.2024, 23:32

Yeni proje olarak daha şimdiden çok konuşulan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi sağlam oyuncu kadrosuyla gündemde yerini aldı. Oyuncu Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Oktay Kaynarca ve Pelin Akil ile beraber rol alacak. Peki Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi oyuncusu Gülenay Kalkan Ünlüoğlu kimdir, kaç yaşında? Oyuncu Gülenay Kalkan Ünlüoğlu nereli, hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

GÜLENAY KALKAN ÜNLÜOĞLU KİMDİR?

Gülenay Kalkan, 26 Nisan 1959 tarihinde Ankara'da doğdu. Gülenay Kalkan'ın çocukluğu ve hayatının büyük bölümü Ankara'da geçti. 14 yaşında Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'ne giren Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, tiyatro yüksek bölümünden mezun oldu. Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçısı olarak kariyerine adım atan Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, birçok oyunda bulundu. 

Oyuncu Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, bunun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerde seslendirme sanatçılığı da yaptı. 2002 yılında İstanbul Devlet Tiyatrosu'na giren Kalkan, İstanbul'da yaşamaktadır. Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, eşi Tarık Ünlüoğlu'nu 2019 senesinde akciğer kanseri sebebiyle kaybetti. Başak burcu olan Kalkan, aslen Ankaralı’dır ve çocuğu yoktur.

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

GÜLENAY KALKAN HANGİ DİZİ VE FİLMLERDE OYNADI?

Gülenay Kalkan Ünlüoğlu'nun Rol Aldığı Yapımlar:

1991 Suyun Öte Yanı - Sinema Filmi
2002 Herşey Aşk İçin - Televizyon Dizisi
2003 Estağfurullah Yokuşu - Televizyon dizisi
2004 Ağa Kızı - Televizyon Dizisi
2005 Gümüş - Televizyon Dizisi
2007 Benden Baba Olmaz - Televizyon Dizisi
2007 Sır Gibi - Televizyon dizisi
2009 Aşkın İkinci Yarısı - Sinema Filmi
2011 Mazi Kalbimde Yaradır - Televizyon dizisi
2011 Sümelanın Şifresi : Temel - Sinema Filmi
2013 - 2014 Bugünün Saraylısı - Televizyon dizisi
2015 Kocan Kadar Konuş - Sinema Filmi
2015 Kocan Kadar Konuş : Diriliş - Sinema Filmi
2016 Kalbim Yangın Yeri - Televizyon Dizisi
2016 Anne - Televizyon dizisi

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading