Yandex Metrica

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi oyuncusu Eren Vurdem kimdir, kaç yaşında? Oyuncu Eren Vurdem nereli, hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi oyuncusu Eren Vurdem kimdir, kaç yaşında? Oyuncu Eren Vurdem nereli, hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Sadakatsiz dizisinde oynayan Eren Vurdem, Oktay Kaynarca ve Pelin Akil'in başrolünde oynadığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi kadrosunda bulunuyor. Eren Vurdem birçok dizi ve filmde rol aldı. Peki Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi oyuncusu Eren Vurdem kimdir, kaç yaşında? Oyuncu Eren Vurdem nereli, hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Kimdir

23.04.2024, 21:20

Yeni proje olarak daha şimdiden çok konuşulan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi sağlam oyuncu kadrosuyla gündemde yerini aldı. Oyuncu Eren Vurdem, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Oktay Kaynarca ve Pelin Akil ile beraber rol alacak. Peki Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi oyuncusu Eren Vurdem kimdir, kaç yaşında? Oyuncu Eren Vurdem nereli, hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

EREN VURDEM KİMDİR?

Eren Vurdem, 1988 yılında Konya'da doğdu. Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü mezunu olan Eren Vurdem, ilk oyunculuk deneyimini 2009 senesinde rol aldığı Hesaplaşma dizisi ile tattı. İlerleyen zamanlarda Eren Vurdem; İnadına Aşk, Son Mektup, Şubat ve Şefkat Tepe dizilerinde rol adı.

Eren Vurdem, oyunculuk kariyerindeki önemli yükselişini FOX TV'de yayınlanan İnadına Aşk dizisi ile yaşadı. Vurdem, dizide Açelya Topaloğlu, Can Yaman, Cem Belevi, Nilay Duru gibi isimlerle beraber oynadı. Eren Vurdem, dizide "Çınar" karakterini canlandırdı.

Star TV ekranlarında yayınlanan; başrolünde Tolga Sarıtaş, Melissa Yıldırımer, İlayda Ildır, Nihat Altınkaya gibi isimlerin bulunduğu Söz dizisinin kadrosunda da bulundu. Vurdem, dizide Karabatak namıyla bilinen Başçavuş Ateş Acar karakterini canlandırdı. Eren Vurdem, son olarak Sadakatsiz dizisinde Mert Gelik rolü ile izleyici karşısına çıktı.

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

EREN VURDEM HANGİ DİZİ VE FİLMLERDE OYNADI?

Eren Vurdem'in Rol Aldığı Yapımlar:

Sadakatsiz

Söz

İnadına Aşk

Son Mektup

Yolculuk

Kutu Cüceler

Şubat

Jin

Arka Sokaklar

Şefkat Tepe

No Ofsayt

Hesaplaşma

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading