Yandex Metrica

Batman yeni Valisi Ekrem Canalp kimdir? Ekrem Canalp kaç yaşında, nereli?

Batman yeni Valisi Ekrem Canalp kimdir? Ekrem Canalp kaç yaşında, nereli?

Batman yeni Valisi Ekrem Canalp, internette araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası sonrasında, Cumhurbaşkanlığı Valiler Atama Kararnamesi Resmi Gazetesi' nde yayımlandı. Kararla bazı şehirlerin valisi değişti. Yayımlanan kararla Batman yeni Valisi Ekrem Canalp oldu. Peki Batman yeni Valisi Ekrem Canalp kimdir? Ekrem Canalp kaç yaşında, nereli?

Kimdir

08.03.2024, 09:19

Batman yeni Valisi Ekrem Canalp oldu. Bu haber sonrasında Ekrem Canalp internette araştırılmaya başladı. Resmi Gazete' de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bazı valiler değişti. Batman şehrinde de vali değişikliği oldu. Batman yeni Valisi Ekrem Canalp olarak ilan edildi. Peki Batman yeni Valisi Ekrem Canalp kimdir? Ekrem Canalp kaç yaşında, nereli?

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

EKREM CANALP KİMDİR?

Ekrem Canalp, 1971 senesinde Bolu' da doğdu.

Ekrem Canalp, ilkokulu doğduğu köyde, orta ve lise eğitimini Ankara' da okudu. Canalp, 1992 senesinde Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü' nden 1996 senesinde mezun oldu.

Ekrem Canalp, mezun olduğu sene mülki idare amirliği görevine Muğla Kaymakam Adayı olarak başladı. Canalp, 85. Dönem Kaymakamlık Kursu' nu birincilikle tamamladı. Sivas-Koyulhisar, Gölova ve Ankara-Güdül Kaymakamlık görevlerini yerine getirdi.

Ekrem Canalp, 2008 senesinde İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü' nde çalıştı. Canalp; Şube Müdürü, Daire Başkanı, Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür olarak çalıştı. Bunların dışında İçişleri Bakanlığı Genel Sekreterliği görevini yaptı. Canalp, 27 Ekim 2018 tarih ve 30578 sayılı Resmî Gazete' de yayımlanarak yürürlüğe giren 2018/202 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Edirne Valisi olarak göreve başladı.

Ekrem Canalp, 12 Mayıs 2022 tarihli ve 31833 sayılı Resmî Gazete ile Batman Valisi olarak göreve getirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading