Yandex Metrica
SON DAKİKA
Barış Alper Yılmaz kimdir? Barış Alper Yılmaz nereli, kaç yaşında ve hangi mevkide oynuyor?

Barış Alper Yılmaz kimdir? Barış Alper Yılmaz nereli, kaç yaşında ve hangi mevkide oynuyor?

Galatasaray’ın Randers’e karşı UEFA Avrupa Ligi Play-Off rövanş maçında performansıyla göz dolduran Barış Alper Yılmaz kimdir? Hangi mevkide oynuyor?

Kimdir

26.03.2024, 13:29

Galatasaray ve Randers arasında İstanbul’da oynanan UEFA Avrupa Ligi Play-Off rövanş maçında 46. dakikada oyuna giren ve gösterdiği başarılı performansıyla sosyal medyanın gündemine oturan genç futbolcu Barış Alper Yılmaz’ın hayatına dair ayrıntılar herkes tarafından merak edilmektedir. Peki Barış Alper Yılmaz kimdir, aslen nereli ve hangi mevkide oynamaktadır?  

İşte futbol severlerin büyük beğenisini toplayan Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz’ın futbol kariyerine dair merak edilen ayrıntılar... 

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

BARIŞ ALPER YILMAZ KİMDİR? 

23 Mayıs 2000 tarihinde Rize’de dünyaya gelen Barış Alper Yılmaz, futbol kariyerine 2012 yılında doğduğu şehrin takımı Rize Özel İdare Spor'da başlamıştır. 2017 yılına kadar Rize Özel İdare Spor’da forma giymeye devam eden Yılmaz, 2017-2018 sezonunda ise Ankara Demirspor’a transfer olarak profesyonel futbol kariyerine yeni bir başlangıç yapmıştır. 

2. Lig Takımlarından Ankara Demirspor Kulübünde üç sezon boyunca forma giyen ve 43 resmi maça çıkan genç oyuncu, 2020-2021 sezonunun da ise Ankara Keçiörengücü'ne transfer olmuştur. Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig'de 34 maçta forma giyen Barış Alper Yılmaz, 8 gol atmış ve 5 de asist yapmıştır. 

Barış_Alper_Yılmaz_kimdir

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

BARIŞ ALPER YILMAZ HANGİ MEVKİDE OYNUYOR? 

Profesyonel futbol kariyerinde toplam 79 maça çıkan, attığı 9 gol ve 5 asistle skora katkı sağlayan sol kanat oyuncusu, Türkiye U21 formasını ise üç kez giymiş ve Hırvatistan ile oynanan karşılaşmada ise Ay-Yıldızlı formayla ilk golünü kaydetmiştir. 

9 Temmuz 2021 tarihinde Galatasaray Spor Kulübüne transfer olan 21 yaşındaki genç oyuncu Galatasaray SK ile beş yıllık sözleşme imzalamıştır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading