Yandex Metrica
SON DAKİKA
Banu Küçükpolat kimdir, kaç yaşında?

Banu Küçükpolat kimdir, kaç yaşında?

Sabahların Sultanı Seda Sayan'da dans eden Op. Dr. Banu Küçükpolat kimdir, nereli ve kaç yaşında? Banu Küçükpolat ne doktoru, hangi hastanede çalışıyor?

Kimdir

09.03.2024, 12:44

Sabahların Sultanı Seda Sayan isimli programda dans eden Op. Dr. Banu Küçükpolat'ın hayatı merak konusu oldu. İzleyiciler, Banu Küçükpolat kiimdir, nereli ve kaç yaşında? Banu Küçükpolat ne doktoru, hangi hastanede çalışıyor? sorularının cevaplarını aramaya başladı. İşte tanınan doktorun hayatı hakkında merak edilenler...

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

BANU KÜÇÜKPOLAT KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Op. Dr. Banu Küçükpolat, 1979 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini tamamlayan Küçükpolat, ortaokul ve liseyi Bakırköy Yahya Kemal Beyatlı Lisesi'nde okudu. Lise eğitiminin ardından 1998 yılında Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi İngilizce bölümünde eğitim görmeye başladı. Ünlü doktor, 2004 yılında lisans eğitimini tamamlayarak tıp doktoru unvanını aldı.

Daha sonra 2005 senesinde ihtisas eğitimine İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesinde Anesteziyoloji ve Reanimasyon bölümünde başladı. Banu Küçükpolat, aynı yıl İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesinde'nde Aile hekimi asistanı olarak doktorluk mesleğini icra etmeye başladı.

Op. Dr. Küçükpolat, 2006 ile 2007 yılları arasında İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Aile hekimi asistanı olarak çalıştıktan sonra, 2008 yılında Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi bölümünde asistan doktor olarak meslek hayatına devam etti. 2014 yılında Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı olan Banu Küçükpolat, Bahçelievler Devlet Hastanesinde 2 yıl boyunca uzman doktor olarak görev yaptı.

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

SABAHLARIN SULTANI SEDA SAYAN PROGRAMINDA BANU KÜÇÜKPOLAT

Sabahların Sultanı Seda Sayan isimli programa konuk olan Banu Küçükpolat, izleyicileri ikiye böldü. Katıldığı programda dakikalarca hastalardan gelen soruları yanıtlayan Dr. Küçükpolat, orkestranın çaldığı müziğe karşı koyamadı ve oynamaya başladı. Seda Sayan bir kenara geçip doktora alkış tutarken, kendisini müziğin ritmine kaptıran Dr. Küçükpolat Roman havasında dans etti. Op. Doktorun dans ettiği dakikalar sosyal medyada tıklanma rekorları kırarken, Banu Küçükpolat'ın TikTok hesabında 172 bini aşkın takipçisi olması dikkat çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading