Yandex Metrica

Ayşe Tolga kimdir? Seksenler dizisinin Gülden'i Ayşe Tolga, kaç yaşında?

Ayşe Tolga kimdir? Seksenler dizisinin Gülden'i Ayşe Tolga, kaç yaşında?

Ayşe Tolga vatandaşlar tarafından araştırılmaya başladı. Seksenler dizisi oyuncusu olan ve Gülden karakterini canlandıran Ayşe Tolga internette 'Ayşe Tolga kimdir? Seksenler dizisinin Gülden'i Ayşe Tolga, kaç yaşında?' diye aranmaya başladı. Peki Ayşe Tolga kimdir? Seksenler dizisinin Gülden'i Ayşe Tolga, kaç yaşında?

Kimdir

08.04.2024, 01:16

Ayşe Tolga merak edilenler arasına girdi. Seksenler dizisinde Gülden karakterine hayat veren Ayşe Tolga vatandaşlar tarafından araştırılmaya  başladı. İnternette 'Ayşe Tolga kimdir? Seksenler dizisinin Gülden'i Ayşe Tolga, kaç yaşında?' araması yapılıyor. Peki Ayşe Tolga kimdir? Seksenler dizisinin Gülden'i Ayşe Tolga, kaç yaşında?

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

AYŞE TOLGA KİMDİR?

Ayşe Tolga, 9 Haziran 1973 tarihinde İstanbul’da doğdu. Ayşe Tolga, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü mezunudur. Sahne ve görsel sanatlar, reklam konularında ek eğitim programlarına katılan Tolga; moda, sağlık, spor, sanat ve kültür konularında yaşam biçimi programları yapımcı ve sunucu olarak çalıştı. Ayrıca, moda ve diyet konulu reklam çalışmalarında özgün yönetmen ve oyuncu olarak görev almakta ve çeşitli reklam ajanslarına danışmanlık yapmaktadır.

Ayşe Tolga, kameralar karşısına ilk kez Şehnaz Tango dizisiyle çıktı. Oyuncu, seksenler dizisinde canlandırdığı Gülden karakteriyle bilinmektedir. Aşkın Dağlarda Gezer, Ah bİr Zengin Olsam, Çarli İş Başında, Ayrılsak da Beraberiz, Çifte Bela, Beşik Kertmesi, Efsane, Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? ve Çocuklar Duymasın gibi yapımlarda bulunan Ayşe Tolga, son olarak Ev Yapımı dizisinde oynadı.

2008 senesinde evlendiği Marsel Eskinazi’den 2013 senesinde boşanan Ayşe Tolga’nın bu evlilikten Can Yael Eskinazi (2010) adında bir kızı bulunmaktadır.

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

AYŞE TOLGA FİLMOGRAFİSİ

Ev Yapımı - 2020
Seksenler - 2019
Çocuklar Duymasın
Seksenler - 2012-2017
Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?
Efsane - 2002
Beşik Kertmesi - 2002
Çifte Bela - 2001
Ayrılsak da Beraberiz - 2002-2004
Çarli İş Başında - 2000-2001
Ah Bir Zengin Olsam - 1999
Aşkın Dağlarda Gezer - 1999-2000
Şehnaz Tango - 1994-1996

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

AYŞE TOLGA KİTAPLARI

Bereket Sende: Yaşamınızın Her Alanında Bereketi Getiren 7 gol - 2021

İyilik Sende: Her Boyutta İyileşmek İsteyenler İçin Ruhsal, Bedensel ve Zihinsel İyilik Reçeteleri - 2021

Titreşimini Yükselt Hayatın Değişsin - 2019

8 Haftada Değişim - 2018

İyilik Sende: Ruhunuzu Isıtacak İyilik Reçeteleri - 2016

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading