Yandex Metrica
SON DAKİKA
Aykut Erdoğdu kimdir? CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu kaç yaşında, kiminle evlendi?

Aykut Erdoğdu kimdir? CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu kaç yaşında, kiminle evlendi?

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Avukat Tuba Torun ile evlendi. Düğünlerinin basında yayınlanmasıyla vatandaşlar internette Aykut Erdoğan'ı araştırmaya başladı. Peki Aykut Erdoğdu kimdir? CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu kaç yaşında, kiminle evlendi?

Kimdir

25.03.2024, 13:35

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve  CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Avukat Tuba Torun evlendi. Çiftin basında haberleri çıkması üzerine vatandaşlar internette Aykut Erdoğdu hayatını araştırmaya başladı. Peki Aykut Erdoğdu kimdir? CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu kaç yaşında, kiminle evlendi?

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

AYKUT ERDOĞDU KİMDİR?

Aykut Erdoğdu, 1972 senesinde Kars'ta doğdu.

Aykut Erdoğdu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunudur. Erdoğdu, yüksek lisansını Carnegie Mellon Üniversitesi'nde "Kamu Politikaları ve Yönetimi" hakkında yaptı. Aykut Erdoğdu, 2005 yılında Amerika Birleşik Devletleri İç Denetçiler Enstitüsü’nden Uluslararası geçerliliği olan Sertifikalı İç Denetçi unvanı kazandı. Bunun dışında Hazine müsteşarlığındaki görevinde Uluslararası Para Fonu (IMF), Dünya Bankası ve Avrupa Birliği fonlarıyla finanse edilen pek çok projenin başdenetçisi olarak çalıştı.

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

2011 SENESİNDE CHP MİLLETVEKİLİ OLDU

Aykut Erdoğdu, ilk kez 2011 senesindeki Türkiye Genel Seçimleri'nde Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 2. Bölge milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne girdi.

Milletvekilliği zamanında Türkiye Büyük Millet Meclisi Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu üyeliği ve Komisyon’da partisinin Grup sözcülüğü görevlerini sürdürdü. Aykut Erdoğdu Haziran 2015 ve Kasım 2015 Türkiye Genel Seçimleri'nde bir kez daha CHP İstanbul milletvekili olarak meclise girdi.

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Avukat Tuba Torun evlendi. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading