Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ayhan Akgün kimdir, hangi filmde oynadı? Ayhan Akgün neden öldü?

Ayhan Akgün kimdir, hangi filmde oynadı? Ayhan Akgün neden öldü?

Oynadığı bir filmde uyuşturucu kullanan genci canlandıran Ayhan Akgün, hayatını kaybetti. Peki, Ayhan Akgün kimdir, hangi filmde oynadı? Ayhan Akgün neden öldü?

Kimdir

19.03.2024, 00:01

Uyuşturucu bağımlısı bir genci canlandıran ve rolü gereği filmde uyuşturucu yüzünden ölen Ayhan Akgün, canlandırdığı karakter gibi gerçek hayatta da uyuşturucu sebebi ile hayatını kaybetti. Peki, Ayhan Akgün kimdir, hangi filmde oynadı? Ayhan Akgün neden öldü? 

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

AYHAN AKGÜN KİMDİR, HANGİ FİLMDE OYNADI?

Ayhan Akgün, “Koptum Bu Hayattan” adlı filmde bağımlı bir genci canlandırmıştı. 19 yaşındaki Ayhan Akgün, gerçek hayatta da uyuşturucunun kurbanı oldu. Antalya’nın Muratpaşa ilçesine bağlı Kızılsaray Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Ayhan Akgün’den haber alamayan arkadaşları, gittikleri kapıcı dairesinde gencin cansız bedeniyle karşılaştı. Yapılan otopside Akgün’ün, yaklaşık 1 hafta önce uyuşturucudan hayatını kaybettiği belirtildi.
Akgün’le ilgili acı gerçek ise geçen günlerde ortaya çıktı. “Koptum Bu Hayattan” adlı sinema filminde uyuşturucu bağımlısı genci canlandıran Akgün, senaryo gereği ailesine ve arkadaşlarına veda mektubu yazdıktan sonra uyuşturucudan ölmüştü. Ayhan Akgün’ün filmdekine benzer şekilde hayatını kaybetmesi rol arkadaşlarına da büyük üzüntü yaşattı.

Filmin yönetmeni ve aynı zamanda başrol oyuncusu Nihat Arslan, korona patlak vermeden önce uyuşturucunun zararlarına dikkat çekmek için bu sinema filmini çektiklerini söyleyerek, “Ayhan Akgün kardeşimiz de filmde uyuşturucu kullanan bir genci canlandırıyordu. Senaryo gereği gencimiz ailesine ve arkadaşlarına uyuşturucunun pençesinden kurtulamadığını, bu nedenle de ölümü seçtiğini ifade ederek altın vuruş yapmıştı. Pandemiden dolayı filmin gösterimini ertelemiştik. Önümüzdeki günlerde filmi vizyona koymak için çalışma yaparken, bu acı haberi aldık. Sarsıldık. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Şoktayız. Gençleri uyarmak için rol icabı yaşadıklarını gerçek hayatta da yaşadı. Uyuşturucudan hayatını kaybetti. Çok da başarılı bir gençti” diye konuştu.

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

AYHAN AKGÜN NEDEN ÖLDÜ?

Filmde Ayhan Akgün’ün babasını canlandıran Ahmet Öndeş ise uyuşturucu pençesindeki gencin babasını oynadığını anlatarak, “Senaryo gereği oğlumun uyuşturucudan öldüğünü görünce kendimi 5’inci kattan atmak istedim. Başrol oyuncumuz Nihat Arslan beni ölümün kıyısından aldı. Filmde bile çok etkilendiğim bu olayı gerçekte yaşadık. Çok ama çok üzüldüm. Allah kimseye evlat acısı vermesin” açıklama yaparken gözyaşlarına hakim olamadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading