Yandex Metrica

Aydan Kaya kimdir? 2. Sayfa konuğu Aydan Kaya kaç yaşında, nereli?

Aydan Kaya kimdir? 2. Sayfa konuğu Aydan Kaya kaç yaşında, nereli?

Aydan Kaya, 20 Haziran 2022 Pazartesi günü 2. Sayfa magazin programı konuğu oldu. Aydan Kaya magazin gündemini değerlendirirken internette Aydan Kaya kimdir diye merak etmeye başladı. Popstar Türkiye yarışmasıyla tanınan ünlü Aydan Kaya'nın biyografisi araştırılıyor. Peki Aydan Kaya kimdir? 2. Sayfa konuğu Aydan Kaya kaç yaşında, nereli?

Kimdir

23.01.2024, 19:26

Aydan Kaya, canlı olarak yayınlanan 2. Sayfa magazin programı konuğu oldu. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularına cevap veren Aydan Kaya, günün en çok araştırılan isimlerinden biri oldu. Peki Aydan Kaya kimdir? 2. Sayfa konuğu Aydan Kaya kaç yaşında, nereli?

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

AYDAN KAYA KİMDİR?

Aydan Kaya, 19 Nisan 1984 tarihinde İstanbul'da doğdu. Aydan Kaya'nın annesi öğretmendir. 1.66 boya sahip olan Aydan Kaya, müziğe ilk adımını yakınları olan Ceyda Görk ve Bertan Üsküdarlı'nın destağiyle attı. Devlet operasında aldığı eğitim ve şan dersi Aydan Kaya'nın hayatındaki dönüm noktası oldu.

Aydan Kaya, 2003 yılında Popstar yarışmasına katıldı. Popstar yarışması ile tanınan Aydan Kaya, Popstar albümü içinde 'Avuçlarım Kanıyor' ismindeki parçayı seslendirdi. Bu parça sonrasında Altın Kelebek Juri Özel Ödülünü alan Kaya, daha sonra 'Sen Mutlu ol' isimli şarkıyı söyledi. Aydan Kaya'ya Yılın Pop Starı ödülünü Doğu Akdeniz Üniversitesi verdi.

Aydan Kaya, Show TV'de yayınlanan Rüyalarda Buluşuruz isimli dizide rol aldı. Bu diziden sonra Kaya, sırasıyla Tatlı Hayat ve Hilal Saral’ın yönetmenliğini yaptığı Elveda Derken adındaki dizilerde bulundu. Elveda Derken isimli dizide 51. bölümde Şeyda karakteri ile seyirci karşısına çıktı.

Aydan Kaya'nın ilk albümü Aşk Çıkmazı'dır. Kaya'ya pek çok ünlü isim destek oldu. Sanatçı Kaya, parçalarında Türkiye’nin önemli müzisyenleri ile çalıştı. Aydan Kaya, İstanbul Kültür Üniversitesi İletişim Tasarımı Fakültesi mezunudur.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading