Yandex Metrica

Atakan Çelik kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Atakan Çelik'in eşi kim?

Atakan Çelik kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Atakan Çelik'in eşi kim?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin yakışıklı ve sempatik oyuncusu Atakan Çelik kimdir, nereli? Atakan Çelik kaç yaşında? Tüm detaylar haberimizde...

Kimdir

24.04.2024, 20:45

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin en dikkat çeken isimlerin başında Atakan Çelik yer alıyor. Gerek oyunculuğu gerek sempatik tavırları gerekse sesiyle izleyenleri kendine hayran bırakmayı başaran ünlü oyuncu hakkında internette birçok arama yapıldı. Kullanıcılar 'Atakan Çelik kimdir?, Atakan Çelik aslen nereli?, Atakan Çelik kaç yaşında? Atakan Çelik şarkıları neler? Atakan Çelik'in boyu kaç? Atakan Çelik'in burcu nedir? Atakan Çelik'in eşi kimdir?' gibi sorularla ünlü oyuncunun hayatı hakkında bilgi sahibi olmak istedi. Bizler tüm bu soruların cevabını haberimizin içeriğinde verdik.

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

ATAKAN ÇELİK KİMDİR?

Atakan Çelik, 3 Şubat 1990 yılında İstanbul Beşiktaş'ta doğdu. Atakan Çelik, 74 kilo ve 1.77 metre boyunda olup, Kova burcudur. Oyunculuğa ilgisinin daha küçük yaşlarda ortaya çıktığını ifade eden Çelik, ilkokul ve lisede bütün müsamerelerde en önde olmayı seçtiğini söyledi. Meraklı bir kişiliği olduğunu söyleyen Çelik; ''Aslında utangaç biriyim ama merakım sayesinde bunun üstesinden geldim. Bu da benim oyunculuğuma katkı sağladı' dedi. Lisans eğitimini iktisat ana bilim dalı üzerinde yapan Çelik, okulu bitirdikten sonra mesleğinden ziyade tiyatroyla ilgilenmeyi tercih etti.

BKM Mutfak bünyesinde yer alan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 isimli komedi programının 2. kuşak oyuncuları arasında yer alan ve ilgiyle takp edilen oyuncu, Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği Organize İşler 2: Sazan Sarmalı adlı sinema filminde de başrollerden biri olan Bahadır karakterine hayat verdi. 

Sadece oyunculuğuyla değil sesiyle de beğeni kazanan Atakan Çelik, geçtiğimiz aylarda çıkardığı '>Devran' isimli şarkıyla dinleyicilerden tam puan aldı. Atakan Çelik aynı zamanda deneyler yaptığı bir >youtube kanalı da bulunuyor.

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

ATAKAN ÇELİK EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

Bir hayli genç kız hayranı kazanmış olsa da, bu kızlarımıza üzücü bir haber Atakan Çelik oldukça mutlu bir evlilik yaşıyor. Atakan Çelik 2017 yılında Zeynep Mızrak ile dünya evine girdi. Çiftin henüz çocuğu bulunmuyor.
 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Loading