Yandex Metrica

Ata Çağlayan kimdir, kaç yaşında? Ata Çağlayan sevgilisi

Ata Çağlayan kimdir, kaç yaşında? Ata Çağlayan sevgilisi

Son günlerde adı Seda Sayan ile aşk dedikodularına karışan Ata Çağlayan kimdir? Ata Çağlayan kaç yaşında? Ata Çağlayan aslen nereli? Detayları haberimizde...

Kimdir

16.04.2024, 03:55

Magazin dünyası bomba gibi  bir dedikoduyla çalkanıyor. Adı Seda Sayan ile aşk iddialarına karışan genç isim Ata Çağlayan'ın kim olduğu sosyal medya kullanıcıları tarafından merak konusu oldu. Dedikoduyu öğrenen sosyal medya kullanıcıları: Ata Çağlayan kimdir? Ata Çağlayan aslen nereli? Ata Çağlayan'ın boyu kaç? Ata Çağlayan'ın mesleği ne? Ata Çağlayan ile Seda Sayan'ın yaş farkı? gibi sorulara cevap aradılar. Bizler de haberimizde bu sorulara yanıt verdik.

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

ATA ÇAĞLAYAN KİMDİR?

Ata Çağlayan 1978'de İstanbul'da dünyaya geldi. Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunu olan Çağlayan, yüksek lisansını Kültür Üniversitesi'nde yaptı. Bu eğitimini tamamlayan Çağlayan, Bilgisayar Yüksek mühendisliği unvanını aldı. Kariyerine yurt dışında devam eden Ata Çağlayan, Hollanda Amsterdam'dan merkezli World Business Assembly (Dünya İş Konseyi) Uluslararası Organizasyon Direktörlüğünü yaptı.

Ulusal çapta organizasyonlar düzenleyen Çağlayan; medya, moda, iş dünyası kapsamında büyük organizasyonlar yaparak ödül geceleri ve daha pek çok etkinliğin düzenleyicisi oldı. Bu etkinler arasında en bilindikleri ise Best of Years Awards (Yılın Enleri Ödülleri), International The Beauty Awards (Uluslararası Güzellik Ödülleri), International City Awards (Uluslararasi Şehir Ödülleri) oldu.

Aynı zamanda, Show Max, Beyaz Tv ve Tv8 international Tv kanallarında; ekonomi ve iş dünyası Programlarının Tv Yapımcılığını ve Sunuculuğunu yaptı. İş, sanat, cemiyet ve medya sektörünün buluşma alanı oluşturarak kurumsal etkinlikler (eğitim seminerleri vs.) , Uluslararası etkinlikler, organizasyonlar düzenledi.

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

ATA ÇAĞLAYAN ÖZEL YAŞAMI

43 yaşında olan Ata Çağlayan daha önce Banu Noyan ile evlendi fakat ikilinin evliliği yedi ay sürdü. Bu evliliğinden çocuk sahibi olmadı.

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

SEDA SAYAN ATA ÇAĞLAYAN 

Uzun süredir ikilinin arasında aşk iddiaları ayyuku çıktı. Fakat hiç yan yana görüntülenemeyen ikili bu kez Ortaköy’de bir mekanda resmen belgelendi. İkili sorulara yanıt vermezken, Seda Sayan'ın kendinden  yaş küçük sevgilisi ile kameralar karşısına ne zaman çıkacağı merak konusun oldu. Seda Sayan 58 Ata Çağlayan 43 yaşındadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading