Yandex Metrica

Aşkım Kapışmak kimdir? 2. Sayfa konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli?

Aşkım Kapışmak kimdir? 2. Sayfa konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli?

Aşkım Kapışmak, 2. Sayfa programı konuğu oldu. Aşkım Kapışmak, 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü yayınlanan 2. Sayfa magazin programında sunucu Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel' in sorularına cevap verdi. Bu haber sonrasında vatandaşlar internette Aşkım Kapışmak kimdir araması yapmaya başladı. Peki Aşkım Kapışmak kimdir? 2. Sayfa konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli?

Kimdir

28.03.2024, 12:44

Aşkım Kapışmak, gündemde yerini aldı. 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü yayınlanan TV 8 kanalındaki 2. Sayfa programında Aşkım Kapışmak, magazin gündemindeki konularla ilgili konuştu. Sunucu Müge Dağıstanlı ve Gülşen YÜksel' in sorularını cevaplayan Aşkım Kapışmak, internette araştırılmaya başladı.  Peki Aşkım Kapışmak kimdir? 2. Sayfa konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli?

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

AŞKIM KAPIŞMAK KİMDİR?

Aşkım Kapışmak, 1979 yılında İstanbul'da doğdu. Aşkım Kapışmak, 12 yaşındayken Arif Sağ Müzik Evi'nde eğitim gördü. Konservatuar sonrası lise zamaanlarında çok sayıda sahne aldı. Aşkım Kapışmak, liseden sonra Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'na girdi. Ama bölümünde mutlu olmadığını fark eden bir öğretmeni, onu profesyonel olarak insan ilişkilerine ilişkin çalışmalar yapmasına teşvik etti. Aşkım Kapışmak, üniversite eğitiminden sonra Amerikan Üniversitesi Newport' ta Davranış Bilimleri- Psikoloji lisans eğitimi gördü. Kapışmak; davranış bilimleri eğitimi alırken, zihinsel engelli ve kimsesiz çocuklarla gönüllü olarak çalıştı.

Aşkım Kapışmak, Maltepe Cezaevinde çocuk ve gençlere motivasyon programları hazırladı. Kapışmak, İstanbul'da pek çok kişisel gelişim ve iletişim eğitimleri gördü. Mezun olduğu Marmara Üniversitesi'nde öğrencilere Etkili İletişim Becerileri dersleri verdi, o arada pek çok üniversiteye de konuşmacı olarak davet edildi. Bu seminerleri sürdürürken bir dershanede sınava girecek öğrencilere dört yıl danışman olarak destek oldu. İki yıl Beden Dili Uzmanlığı ve İletişim Becerileri eğitimi gören Kapışmak, Türkiye genelinde seminerler düzenledi.

Aşkım Kapışmak, Turkmax kanalında 2011-2012' de Buyrun Paylaşalım adlı programı hafta içi her gün canlı olarak hazırladı ve sundu. Kapışmak, 2012 yaz sezonunda Star TV' de Ayşe ile Alişan programında her cuma İletişim ve İlişkiler bölümü düzenledi. Sahnede daha etkili olmayı hedefleyen Aşkım Kapışmak, bir eğitim merkezinde iletişim, beden dili, diksiyon, oyunculuk ve sahne sanatları dersleri alarak üniversitede öğrendiği bilgileri tek kişilik gösteri olarak sahnelemeye başladı.

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

AŞKIM KAPIŞMAK KAÇ YAŞINDAİ NERELİ?

Aşkım Kapışmak 43 yaşındadır ve İstanbul' da doğdu. Kapışmak,  Kadınlar Sağdan, Erkekler Soldan adlı kitabını çıkardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading