Yandex Metrica
SON DAKİKA
Arto kimdir, kaç yaşında? Arto'nun gerçek adı ne?

Arto kimdir, kaç yaşında? Arto'nun gerçek adı ne?

Söylemezsem Olmaz programının yorumcularından Arto son günlerde sıkça adından söz ettiriyor. Arto'nun hayatıyla ilgili bilgiler merak ediliyor. Peki Arto kimdir, kaç yaşında? Arto'nun gerçek ismi ne? Detaylar...

Kimdir

28.03.2024, 10:47

Televizyon dünyasının en bilinen isimlerinden Arto, şimdilerde Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapıyor. Açıklamalarıyla sıkça gündeme gelen Arto'nun hayatı merak konusu oldu. Peki Arto kimdir, kaç yaşında? Arto'nun gerçek adı ne? İşte Arto hakkında bilgiler...

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

ARTO KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1966 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Arto, Ermeni asıllı Türk vatandaşıdır. Babası Artvin doğumlu, annesi Kayserilidir. Özel Şişli Koleji'nden mezun olmuştur. 2010-2013 yılları arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri ile Televizyon Haberciliği ve Programcılığı bölümünde eğitim almıştır.

1997 yılından itibaren sahne almaya başlar ve Televole sayesinde medyatik olur. Magazin gündeminde sıkça yer alan Arto, özellikle sivri diliyle tanınır. 2002 yılında "Allahıma Bin Şükür" isimli bir albüm çıkarmıştır. 2003 yılında ise "Emrin Olur" adlı bir albüm çıkarmış, klibinde Ebru Destan, Nefise Karatay, Şenay Akay, Nigar Talibova, Esra Eron gibi isimler oynadı.

2013 yılında ise "Bal Kaymak Yarim" adlı yeni albümünü, 2016'da ise "Hayırlı Olsun" isimli tek şarkılık albümünü çıkardı. 

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

ARTO'NUN GERÇEK ADI NE?

Ermeni asıllı olan Arto'nun gerçek ismi Harutyan Dalga'dır. 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0


Loading