Yandex Metrica

Armağan Çağlayan kimdir, kaç yaşında? Armağan Çağlayan evli mi? Armağan Çağlayan'ın hastalığı ne?

Armağan Çağlayan kimdir, kaç yaşında? Armağan Çağlayan evli mi? Armağan Çağlayan'ın hastalığı ne?

Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada akciğer kanserine yakalandığını duyurdu. Ünlü yapımcının hayatıyla ilgili araştırmalar yoğunlaştı. Peki Armağan Çağlayan kimdir, kaç yaşında? Armağan Çağlayan evli mi? İşte detaylar...

Kimdir

08.04.2024, 21:10

Ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda üzücü haberi duyurdu. Çağlayan, "Yakın zamanda yaptırdığım yıllık sağlık taramasında akciğerimde bir kitle tespit edildi ve yapılan tetkikler sonucunda bugün kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğu ortaya çıktı. Önümüzdeki hafta sonundan itibaren tedavi sürecine başlayacağım." ifadelerini kullandı.

Haberin ardından Armağan Çağlayan'ın hayatıyla ilgili detaylar araştırılmaya başlandı. Armağan Çağlayan kimdir, kaç yaşında? Armağan Çağlayan evli mi? sorularına yanıt aranıyor. İşte ünlü yapımcıyla ilgili merak edilenler...

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Armağan Çağlayan, 8 Nisan 1966 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Yapımcı, avukat ve YouTuber'dır. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek Lisansını ise İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamladı. Aynı üniversitede İşletme Fakültesi Yönetim Organizasyon Ana Bilim Dalında doktora yapmaya başladı.

Avukatlığı bırakıp İstanbul'a yerleşti. MedYapım'ın kurulduğu sırada bir arkadaşı aracılığıyla işe başlayan Çağlayan, kısa süre içerisinde genel müdür yardımcılığına yükseldi. 

Bülent Ersoy Show, Hülya Avşar Show, Şans Kapıyı Çalınca, Şahane Pazar gibi birçok programda editöryal koordinatörlük görevi üstlendi. 2003 yılında kamera arkasından ekran önüne geçtiği Popstar programıyla tanındı.

Finansbank ve Avea reklamlarının ardından Belalı Baldız ve İmkansız Aşk dizilerinde konuk oyuncu olarak yer aldı. Daha sonra 2004-2005 yılları arasında Hürriyet gazetesinin Kelebek ekibinde köşe yazarlığı yapmaya başladı. Hürriyet'ten ayrılmasının ardından Esquire'da devam etti. 

'Son Ütücü', 'Deniz Akkaya ile Top Model Türkiye', 'Büyük Teklif' isimli programlarda yapımcılığı üstlendi. 2006 yılının yaz aylarında "Son Ütücü" isimli talk show programını yaptı.

2007 yılında Osman Yağmurdereli ile "Ar&Ya" yapım şirketini kurdu. 2008 yılında Ayşe Taş ile "Çok Yaşa Sen Ayşe" programını yapan ünlü isim, "Format Yapımcılık" şirketini kurdu. "Olmaz Böyle Şey" adlı programla hem yurt dışındaki hem Türkiye'deki yetenekleri bir araya getirdi. Popstar Alaturka'da da jüri üyeliğine devam etti. 

İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesinde araştırma görevlisi olarak ders verdi. Beykent Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde ise Halkla İlişkiler ve Reklamcılık ile Görsel İletişim bölümlerinde öğretim görevlisi olarak çalıştı.

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN EVLİ Mİ?

Armağan Çağlayan evli değildir.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN'IN HASTALIĞI NE?

Armağan Çağlayan, geçtiğimiz günlerde akciğerinde bir kitle tespit edildiğini açıklamıştı. Sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Çağlayan,  "Perşembe günü lenflerime yürüyüp yürümediğinin tespit edilmesi için lenflerimden parça alınıp biyopsiye yollandı. Şükür, lenflerim temiz. Lenflerime yürümemiş. Çarşamba günü bir operasyon geçireceğim. Operasyonla kitle ciğerimden alınacak. Operasyondan sonra nasıl bir tedavi uygulanacağına genetik testiyle karar verilecek. Ameliyattan sonra görüşmek üzere. Herkese her şey için çok teşekkürler, sevgiler." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading