Yandex Metrica
SON DAKİKA
Arif Güloğlu kimdir, kaç yaşında? Arif Güloğlu'nun durumu nasıl?

Arif Güloğlu kimdir, kaç yaşında? Arif Güloğlu'nun durumu nasıl?

Çok Güzel Hareketler 2'nin lenf kanserine yakalanarak herkesi üzen Arif Güloğlu kimdir? Arif Güloğlu'nun son hali nasıl? Buyurun haberin detaylarına...

Kimdir

18.03.2024, 15:54

Çok Güzel  Hareketler 2'nin genç oyuncusu Arif Güloğlu, lenf kanserine yakalanarak herkesi çok üzdü. BKM'nin doğruladığı bu hastalığın ardından başarılı oyunucunun durumu ve tadavi süreci merak konusu oldu. Kullanıcılar Arif Güloğlu hakkında daha fazla meraklanırken; ' Arif Güloğlu kimdir? Arif Güloğlu kaç yaşında? Arif Güloğlu'nun hastalığı ne? Arif Güloğlu'nun son hali nasıl? Arif Güloğlu'nun durumu nasıl? Arif Güloğlu iyileşti mi? Arif Güloğlu aslen nereli?' gibi sorular sordular. Bizler de bu sorulara yanıt verdik.

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

ARİF GÜLOĞLU KİMDİR? 

Arif Güloğlu, 18 Eylül 1997'de Ankara’da doğdu. Güloğlu,  1.73 boyunda, 69 kilodur. Arif Güloğlu burcu Başak'tır. Küçük yaşlarda başlayan oyunculuk merakı Güloğlu, Ankara’da çeşitli tiyatrolarda-rol aldı. Daha sonra daha iyi bir atılım yapmak isteyen Güloğlu, İstanbul’a geldi.  19 yaşında İstanbul’a yerleşen Güloğlu, eğitim hayatına burada devam etti. Güloğlu 2018'de Çok Güzel Hareketler 2 ekibine katıldı ve hastalık sürecine kadar burada devam ediyordu.

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

ARİF GÜLOĞLU'NUN SON DURUMU

Mart ayından beri hastalığı devam eden oyuncu o dönemden sonra tedavi sürecine girmişti. Uzun süre hakkında bilgi paylaşılmazken, tiyatrodan yakın arkadaşı olan Metin Pıhlıs, açtığı yayında oyuncunun durumu hakkında en net bilgiyi verdi. Pıhlıs, 'Arif'in durumu şükürler olsun çok iyi. Binlerce kez maşallah. Aslında şu an bile aramıza dönebilir fakat tedbir amaçlı bekletiliyor. Kasım ya da Aralık gibi Arif aramızda olur' diyerek müjdeli haberi verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading