Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ali Kılıç kimdir? Maltepe Belediye Başkanı  Ali Kılıç kaç yaşında, nereli?

Ali Kılıç kimdir? Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç kaç yaşında, nereli?

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç en çok arananlar arasına girdi. Maltepe, İstanbul'un Anadolu yakasında bulunan ve denize kıyısı olan bir ilçesidir. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç hayatı merak edildi. Peki Ali Kılıç kimdir? Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç kaç yaşında, nereli?

Kimdir

28.03.2024, 20:38

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İnternette Ali Kılıç kimdir araması yapılmaya başladı. İstanbul semtlerinden olan Maltepe, hem doğasıyla hem deniziyle gezmesi ve yaşaması güzel bir ilçedir. Peki Ali Kılıç kimdir? Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç kaç yaşında, nereli?

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

MALTEPE BELEDİYE BAŞKANI ALİ KILIÇ KİMDİR?

Ali Kılıç, 1964 senesinde Tunceli Pülümür’de doğdu. 

1980 yılında Almanya’ya giden Ali Kılıç, orada eğitimini tamamladı ve gazetecilik yaptı. Ali Kılıç Almanya Münih'te bir gazetenin temsilciğini yaptı. Romanya, Afganistan ve Yugoslavya’daki savaşları gazeteci gözüyle takip etti.

Ali Kılıç, Avrupa Alevi Birlikleri Federasyonu’nda Genel Başkanlık yaptı. İlerleyen zamanlarda Kılıç, Türk–Alman Dostluk Federasyonu Kurucu Genel Başkanı oldu.

Ali Kılıç, Cumhuriyet Halk Partisi’nde 1. Bölge Milletvekili Adayı, Parti Meclisi Üyesi, Merkez Yürütme Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Danışmanlığı yaptı ve Yurtdışı Örgütlenme Koordinatörlüğü görevini devam ettirdi.

2014 senesi Yerel Seçimlerinde Maltepe Belediye Başkanı olarak seçilen Ali Kılıç, son seçimlerde yine aday oldu ve kazandı.

Ali Kılıç, i58 yaşında ve Maltepe Belediye Başkanı'dır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading