Yandex Metrica

Ali Ağaoğlu kimdir? İş insanı Ali Ağaoğlu kaç yaşında, nereli?

Ali Ağaoğlu kimdir? İş insanı Ali Ağaoğlu kaç yaşında, nereli?

Ali Ağaoğlu, kalp krizi geçirerek hastane kaldırıldı. Bu olay sonrasında vatandaşlar internette Ali Ağaoğlu hakkında araştırma yapmaya başladı. İnternette Ali Ağaoğlu'nun hayatı araştırılıyor. Peki Ali Ağaoğlu kimdir? İş insanı Ali Ağaoğlu kaç yaşında, nereli?

Kimdir

23.04.2024, 19:01

Ünlü iş insanı Ali Ağaoğlu, kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Ali Ağaoğlu, sağlık durumu merak ediliyor. İnternette Ali Ağaoğlu hayatı aranıyor. Peki Ali Ağaoğlu kimdir? İş insanı Ali Ağaoğlu kaç yaşında, nereli?

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

ALİ AĞAOĞLU KİMDİR?

Ali İbrahim Ağaoğlu, 3 Mart 1954 tarihinde Trabzon'un Of ilçesinde doğdu. Türk müteahhit ve iş insanı olan Ali Ağaoğlu, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı'dır. Ali Ağaoğlu, lise eğitimini son sınıfta ticarete atıldığı için yarım bıraktı.  Ali Ağaoğlu'nın babası Mithat Ağaoğlu, İstanbul'da döneminin tanınmış müteahhitleri içinde yer alıyordu. Babasından da etkilenerek gençlik zamanlarında bir yandan okuyup bir yandan da inşaatlarda bulunarak mesleği öğrendi. 1975 senesinde babasının geçirdiği kalp rahatsızlığından sonra bir süre işlerinin başına geçti.O dönemler işler yüzünden liseyi yarıda bıraktı. 

Ticari anlamda babasından 1977 senesinde ayrıldı ve Ağaoğlu Şirketler Grubu'nu kurdu. 1981 senesinden sonra toplu konut siteleri üretmeye başlayan Ağaoğlu Şirketler Grubu, özellikle 1990’lı senelerin sonlarında adım attığı “My” konseptli yaşam alanları ve My World, My Office, My Towerland gibi projeleri ile Ataşehir, Ayazma ve Çekmeköy bölgelerinde çalışmalar gerçekleştirdi.

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

EN ZENGİN 100 TÜRK İÇİNDE YER ALDI

Ali Ağaoğlu, 2012 senesinde Ekonomi dergisi Forbes'in “En Zengin 100 Türk” listesinde 10'uncu sırada bulundu. Mart 2013'ten sonra Forbes'in yaptığı araştırmaya göre, 2.7 milyar ABD doları servetiyle, Türkiye'nin 8., dünyanın ise 527. en zengin iş adamı olarak kaydedildi. Türkiye Vergi Rekortmenleri Listesi'nde ilk kez 2008 senesinde yer buldu.

2017 senesinden sonra 1 milyar dolar şahsi serveti ile Türkiye'nin en zengin 27. insanı olarak bilinmektedir.

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

ALİ AĞAOĞLU EVLİ Mİ?

Ali Ağaoğlu hâlâ ayrı yaşadığı ilk eşi ile evlidir ve bu evlilikten iki çocuk sahibidir. Nikahlı ve nikahsız eşlerinden 5 çocuğu vardır.

Birincisi: Sema Ağaoğlu ile evlendi. Halen evli görünüyorlar. Çiftin Alican (1992) ve Sena (1995) adında bir oğlu bir kızı bulunuyor.
İkincisi : Ayten Alpar ile yaşadı. Çiftin Mertcan (2006) adında bir oğlu var.
Üçüncüsü : Rus sevgilisi Sophia Larina.
Dördüncüsü : Petek Ertüre (1981) ile birlikte yaşıyor. Çiftin Ali Ege (Mayıs 2013) adında bir oğlu bulunuyor.                                                                                                                                                                                            Ali Ağaoğlu’nun bunlardan başka Burcu.K. isimli bir kadından, (2004) E.İ. Ağaoğlu isminde bir erkek çocuğu daha bulunmaktadır. Ağaoğlu bu 4’üncü çocuğunu, 2005 senesinde mahkeme kararıyla kabul etmek zorunda kaldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading