Yandex Metrica
SON DAKİKA
Alexandre Pato kimdir? Galatasaray ile ismi anılan Alexandre Pato kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Alexandre Pato kimdir? Galatasaray ile ismi anılan Alexandre Pato kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Alexandre Pato, Galatasaray ekibindeki yeni dönem ile beraber tekrar gündeme geldi. Basında yer alan haberler sonrasında Alexandre Pato ile Galatasaray'ın temasta olduğu iddia edildi. Bu olay sonrasında internette Alexandre Pato hayatı araştırılmaya başlandı. Peki Alexandre Pato kimdir? Galatasaray ile ismi anılan Alexandre Pato kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Kimdir

28.02.2024, 20:58

Alexandre Pato, uzunca bir süre AC Milan forması giydi. Galatasaray ile ismi anılan Alexandre Pato, yeni yönetimin belli olmasıyla tekrar gündeme geldi. Seçimde Dursun Özbek, Eşref Hamamcıoğlu'nu geçerek Galatasaray'ın ikinci kez başkanı oldu. Dursun Özbek, kurmaylarıyla yeni bir ekip oluşturmak için konuştuğu ve bunun sonucunda Alexandre Pato'nun gündeme geldiği iddia edildi. İnternette Alexandre Pato hayatı araştırılmaya başladı. Peki Alexandre Pato kimdir? Galatasaray ile ismi anılan Alexandre Pato kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

ALEXANDRE PATO KİMDİR?

Tam adıyla, Alexandre Rodrigues da Silva, 2 Eylül 1989 tarihinde Pato Branco, Parana'da doğdu. Brezilyalı futbolcu Pato, 2007 senesine kadar Internacional takımında oynadı. Genç futbolcu, 2006 senesinde Internacional’ın Kıtalararası Kupa’yı kazandığı kadroda bulundu. Bu şampiyonanın yarı final maçında topu omzunda sektirerek sürmesiyle dikkatleri üzerine çekti. Pato, Recopa Sudamericana 2007 senesinde attığı 2 golle takımına kupayı kazandıran kişi oldu. 

2007 senesinin Ağustos ayında 22 Milyon Avro karşılığında AC Milan'a transfer olan Alexandre Pato, Milan'da oynuyorken 3 Ocak'a kadar resmi maçlarda oynayamadı. Bunun nedeni; İtalya Futbol Federasyonu, 18 yaşından küçük futbolculara lisans vermediği için Pato, ocak ayından sonra maçlara çıkabilecekti.

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

ALEXANDRE PATO HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Alexandre Pato, Internacional altyapısından yetişti. Pato, 2006 yılında A takıma girdi. A takımda, AC Milan'ın ilgisini çeken Pato, 2007 senesinde Milan'a transfer edildi. Alexandre Pato, ilk çıktığı maçta Napoli'ye Milan'daki ilk golünü attı. Bunun dışında Pato, İngiltere'nin Times gazetesindeki "Dünya'nın 25 Genç Yetenekleri" arasında gösterildi. Fakat Pato, AC Milan senelerinde sakatlık ve bir türlü istenileni veremediği için 2013 yaz transfer döneminde 15 milyon euro transfer bedeliyle Corinthians takımına katıldı. 2014 yılında da São Paulo ekibine kiralanan Pato, burada 47 resmi mücadelede 17 gol attı. Alexandre Pato, Chelsea takımında da kiralık olarak forma giydi. 26 Temmuz 2016 tarihinde Villareal'e transfer edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading