Yandex Metrica
SON DAKİKA
AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer kimdir, kaç yaşında? Mehmet Yılmazer mesleği ne?

AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer kimdir, kaç yaşında? Mehmet Yılmazer mesleği ne?

AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, basında yer alan haberlerin ardından gündem oldu. Hal böyle olunca vatandaşlar, "AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer kimdir, kaç yaşında? Mehmet Yılmazer mesleği ne?" sorularının yanıtlarını aramaya başladı. İşte detaylar...

Kimdir

23.01.2024, 19:18

Basında yer alan haberlerden sonra siyaset gündeminde yer alan ve yorumları ile dikkatleri üzerine çeken Mehmet Yılmazer hakkında sosyal medya kullanıcıları araştırma yapıyor. Merak edilen, "AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer kimdir, kaç yaşında? Mehmet Yılmazer mesleği ne?" sorularının yanıtlarını haberimizin devamında bulabilirsiniz. 

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

MEHMET YILMAZER KİMDİR?

Ankara Barosu'nda 16580 sicil numarası ile avukatlık yapan ve 15 yıldan fazla deneyime sahip, Türk nitelikli bir avukat Mehmet Yılmazer, kurumsal işlemler, elektrik tedarik işletmelerinin özelleştirilmesi, elektrik alım sözleşmeleri, elektrik ticaret sözleşmeleri (EFET), elektrik dağıtım ve tedarik şirketlerinin özelleştirilmesi, ham petrol boru hattı projeleri dahil olmak üzere Türkiye'de ve yurtdışında çok çeşitli konularda görev almıştır. Yılmazer, Ağustos 2014'ten bu yana Enerji Hukuku Araştırma Enstitüsü'nün yönetim kurulu üyesi olmasının yanı sıra, Enerji Uyuşmazlıkları Çözüm Merkezi tarafından tavsiye edilen bir hakemdir. Ayrıca, kamu ve özel enerji sektörlerinde görev yapan çalışanlara yönelik eğitim programları düzenlemekte ve doğal gaz ve elektrik hukuku konularında konferanslarda sıklıkla konuşmalar yapmakta olan Mehmet Yılmazer, İngilizce ve Rusça bilmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading