Yandex Metrica
SON DAKİKA
Afyonkarahisar yeni Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı kimdir? Kübra Güran Yiğitbaşı kaç yaşında, nereli?

Afyonkarahisar yeni Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı kimdir? Kübra Güran Yiğitbaşı kaç yaşında, nereli?

Afyonkarahisar yeni Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı internette araştırılmaya başladı. Vatandaşlar tarafından merak edilen Afyon yeni Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan' ın imzası sonrası yayımlanan Resmi Gazete' de ilan edildi. Peki Afyonkarahisar yeni Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı kimdir? Kübra Güran Yiğitbaşı kaç yaşında, nereli?

Kimdir

23.01.2024, 19:15

Afyonkarahisar yeni Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı oldu. Bu haber sonrasında Kübra Güran Yiğitbaşı vatandaşlar tarafından merak edildi.  Resmi Gazete' de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bazı valiler değişti. Afyon şehrinde de vali değişikliği oldu. Afyonkarahisar yeni Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı olarak ilan edildi. Peki Afyonkarahisar yeni Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı kimdir? Kübra Güran Yiğitbaşı kaç yaşında, nereli?

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

KÜBRA GÜRAN YİĞİTBAŞI KİMDİR?

Kübra Güran Yiğitbaşı, 1979' da Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nde bitiren Yiğitbaşı, İstanbul Ticaret Üniversitesi Uygulamalı Psikoloji Bölümü’nde "Baba Yoksunluğunun Çocuk Üzerindeki Etkisi" üzerine çalışma gerçekleştirdi. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nde, "İkna Edici İletişim Sürecinde Siyasal Mesaj Tasarımı" adlı teziyle doktorasını bitirdi.

Kübra Güran Yiğitbaşı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nde Araştırma Görevlisi, Dr. Öğretim Üyesi ve Doçent olarak çalıştı. Lisans ve yüksek lisans düzeyinde; Araştırmacı Gazetecilik, Medya ve Sivil Toplum, Çocuk Yayıncılığı, Yaratıcı Yazarlık Atölyesi, İletişim Etiği, Medya ve Çocuk gibi derslerde öğretim görevlisi olarak çalıştı. Yiğitbaşı, üniversite bünyesinde Dekan Yardımcılığı, Fakülte Yönetim Kurulu ve Fakülte Kurulu üyeliği, Anabilim Dalı Başkanlığı, Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü gibi idari görevlerde çalıştı.

Kübra Güran Yiğitbaşı'nın 15 Temmuz Darbe Girişimi’ne karşı mücadelede kadınların rolünü anlatan “Kalplerin Direnişi” adlı belgeseli Boğaziçi Film Festivali’nde yayınlandı, TRT belgeselde gösterildi. Kübra Güran Yiğitbaşı, Çocuk Yayınları ve Dışa Açılım adlı kitabın yazarıdır.

Kübra Güran, 2019 senesinde Basın İlan Kurumu Genel Kurul temsilcisi olarak atandı. Kübra Güran Yiğitbaşı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcısı olarak görevini yerine getirdi. Yiğitbaşı evli ve 3 çocuk annesidir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading