Yandex Metrica

Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla Ilıcalı kimdir? Leyla Ilıcalı kaç yaşında, nereli?

Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla Ilıcalı kimdir? Leyla Ilıcalı kaç yaşında, nereli?

Leyla Ilıcalı, mezuniyet töreninde annesi Zeynep Yılmaz ve babası Acun Ilıcalı ile beraber çektirdiği fotoğraf ile gündemde yerini aldı. Acun Ilıcalı 14 milyona yakın takipçili Instagram hesabından kızı Leyla Ilıcalı ve eski eşi Zeynep Ilıcalı ile olan fotoğrafı paylaştı. Bu olay sonrasında vatandaşlar internette Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla Ilıcalı'nın hayatını araştırmaya başladı. Peki Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla Ilıcalı kimdir? Leyla Ilıcalı kaç yaşında, nereli?

Kimdir

03.04.2024, 23:00

Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla Ilıcalı internette en çok araştırılanlar arasına girdi. Acun Ilıcalı, kızı Leyla ve eski eşi Zeynep Yılmaz ile mezuniyet töreninde çekildikleri fotoğrafı Instagram hesabında paylaştı. Peki Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla Ilıcalı kimdir? Leyla Ilıcalı kaç yaşında, nereli?

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI'NIN KIZI LEYLA ILICALI KİMDİR?

Leyla Ilıcalı, Acun Ilıcalı ve eski eşi Zeynep Yılmaz'ın kızıdır. Acun Ilıcalı ve Zeynep Yılmaz 2003 tarihinde evlendi. 2016 yılında boşanan çiftin Leyla Ilıcalı'dan başka bir de Yasemin Ilıcalı isminde kızları vardır.

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

LEYLA ILICALI KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Leyla Ilıcalı 2004 yılında doğdu. Acun Ilıcalı ve eski eşi Zeynep Yılmaz çiftinin kızı Leyla Ilıcalı, liseden mezun oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading