Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

2. Sayfa' nın konuğu Ozan Orhon kimdir? Ozan Orhon kaç yaşında, kaç evlilik yaptı?

2. Sayfa' nın konuğu Ozan Orhon kimdir? Ozan Orhon kaç yaşında, kaç evlilik yaptı?

Ozan Orhon, 2. Sayfa magazin programına eşi Selcan Orhon ile beraber konuk oldu. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayan şarkıcı Ozan Orhon, vatandaşlar tarafından merak edildi. 13 Mayıs Cuma günü TV8 2. Sayfa programına konuk olan Ozan Orhon internette araştırılıyor. Peki 2. Sayfa' nın konuğu Ozan Orhon kimdir? Ozan Orhon kaç yaşında, kaç evlilik yaptı?

Kimdir

04.02.2024, 19:36

Ozan Orhan, TV8 kanalında yayınlanan 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Ozan Orhan, bugün yani 13 Mayıs 2022 tarihinde yayınlanan 2. Sayfa programında sunucu Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel' in sorularını cevapladı. Şarkıcı Ozan Orhan, programa eşi Selcan Orhon ile birlikte katıldı. Peki 2. Sayfa' nın konuğu Ozan Orhon kimdir? Ozan Orhon kaç yaşında, kaç evlilik yaptı?

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

OZAN ORHON KİMDİR?

Ozan Orhon, 3 Nisan 1972 tarihinde İstanbul'da doğdu.

Ozan Orhon, "Oldu mu Şimdi?" isimli ilk albümünü 1992 yılında çıkardı. Ozan Orhon'un bu albümde bulunan Saman Alevi, Ortada Kuyu Var, Zeynep ve Oldu mu Şimdi şarkıları çok beğenildi.

Ozan Orhon, müzik dünyası dışında sunuculuk da yaptı. 1993 senesinde İnterstar'da yayınlanan "Senkron" isimli bir yarışma eğlence programı sunucusu oldu. Orhon, 2006 senesinde de Show TV'de "Pazar Keyfi" ismindeki magazin programının ve "Denemeye değer" adındaki programın sunuculuğunu yaptı.

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

4 KERE EVLENDİ

Şarkıcı Ozan Orhon, 19 Haziran 1997 tarihinde manken Ebru Şallı ile Sabancı Korusu' nda bir törenle evlendi ama çift bir yıl sonra yollarını ayırdı. Orhon, 2000 senesinde manken ve şarkıcı Yeşim Erçetin ile yuva kurdu. Bu evlilik de 3 yıl sürdü ve çift 20 Ağustos 2003 tarihinde boşandı. Çiftin, Lara Yağmur isimli kızları bulunuyor. Ozan Orhon, 2007 senesinden beri Birgül Orhon ile evlidir.

Ozan Orhon, askerlik görevini tankçı olarak yaptı. Fakat sağlık sorunları sebebiyle erken terhis oldu.

Sanatçı Orhon, 2009 senesi başlarında aşırı kiloları ile ekranlara çıktı ve midesine taktırdığı kelepçe ile verdiği kilolarla gündem oldu. Ozan Orhon' un mide kelepçesi sağlık sorunları sebebiyle çıkarıldı. Ozan Orhon, mide kelepçesi taktırdıktan sonra kilolarından kurtuldu.

Ozan Orhon, 2016 senesinin Haziran ayında 1900 Orkestrası ile beraber Doksanlı yıllarda bilinen duygusal şarkısı Canımsın Canım' ı yeniden yorumladı. Ozan Orhon, bununla beraber ünlü oyuncu Tekin Akmansoy' un torunudur.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading