Yandex Metrica

2. Sayfa konuğu Murat Tolga Şen kimdir? Murat Tolga Şen kaç yaşında ve nereli?

2. Sayfa konuğu Murat Tolga Şen kimdir? Murat Tolga Şen kaç yaşında ve nereli?

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa adlı magazin programına konuk olan Murat Tolga Şen hakkında, sosyal medya kullanıcıları araştırma yapıyor. Peki, Murat Tolga Şen kimdir? Murat Tolga Şen kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Kimdir

23.01.2024, 19:11

TV 8'de ekrana gelen Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in sunduğu 2. Sayfa adlı magazin programının konuğu olan Murat Tolga Şen, sosyal medyada araştırılan isimlerden biri oldu. Merak edilen, "2. Sayfa konuğu Murat Tolga Şen kimdir? Murat Tolga Şen kaç yaşında ve nereli?" sorularının yanıtlarını sizler için derledik.

MURAT TOLGA ŞEN KİMDİR?

1973 yılında Amasya’da doğan Murat Tolga Şen, 2003 yılından beri televizyon eleştirmenliği yapmaktaddır. Sinema dergilerinde eleştirmenlik yapan Şen aynı zamanda oyunculukla da uğraşmıştır. Öte yandan lisanslı bir yelken sporcusu da olan Murat Tolga Şen, bir dönem TYF (Türkiye Yelken Federasyonu) yarış fotoğrafçılığı görevini üstlendi. Veteran bir sporcu olarak yelkenle ilgilenmeye devam eden Şen'in, Pirat sınıfında Türkiye dereceleri var.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading