Yandex Metrica
SON DAKİKA
2. Sayfa konuğu Esra Sönmezer kimdir? Oyuncu Esra Sönmezer kaç yaşında, nereli?

2. Sayfa konuğu Esra Sönmezer kimdir? Oyuncu Esra Sönmezer kaç yaşında, nereli?

Esra Sönmezer, 29 Nisan 2022 Cuma günü 2. Sayfa konuğu oldu. TV 8 kanalında yayınlanan 2. Sayfa programı konuğu oyuncu Esra Sönmezer vatandaşlar tarafından merak edildi.  Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile magazin gündemini yorumlayan Esra Sönmezer internette araştırılmaya başladı. Peki 2. Sayfa konuğu Esra Sönmezer kimdir? Oyuncu Esra Sönmezer kaç yaşında, nereli?

Kimdir

15.02.2024, 09:50

Esra Sönmezer, 2. Sayfa programına konuk oldu. Oyuncu Esra Sönmezer, vatandaşlar tarafından merak edildi. TV 8 kanalında yayınlanan 2. Sayfa programı konuğu Esra Sönmezer Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile magazin gündemini yorumladı. Peki 2. Sayfa konuğu Esra Sönmezer kimdir? Oyuncu Esra Sönmezer kaç yaşında, nereli?

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

ESRA SÖNMEZER KİMDİR?

Esra Sönmezer, 23 Şubat 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Esra Sönmezer, Arnavut kökenli ailenin tek çocuğudur. Sönmezer, 2002 tarihinde bir güzellik yarışmasında birinci oldu.

Esra Sönmezer, Türkiye Güzeli seçildiği yıl, Dünya Güzeli yarışmasına katıldı. Yarışmada dördüncü olan Sönmezer, haksızlığa uğradığını gerekçesiyle tacını kabul etmeyip sahneye attı.

Esra Sönmezer'in annesi 2002 yılında vefat etti. Bu olay sonrasında Esra Sönmezer, ailenin de kararıyla 6 sene çalışma hayatına ara verdi ve eğitimini bitirdi.

Esra Sönmezer, 2004-2007 senelerinde şan, solfej ve musiki dersleri gördü. 2007 senesinde Müjdat Gezen'in desteğiyle Müjdat Gezen 'Aktör Studio' oyunculuk okuluna başladı. Sönmezer; tiyatro, muzik, dans, diksiyon ve Sinema dersleri gördü.

Oyuncu Esra Sönmezer; Savaş Dinçel sahnesinde, Müjdat Gezen ile beraber 'Jüri' adlı kabarede, 'Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım' , 'Savaşma Seviş' ve Oda tiyatrosu ekibiylede ‘Meyhane’de Tiyatro’ adlı oyunlarda rol aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading