Yandex Metrica

Hollandalı diplomat Weststrat'in Türkiye'ye veda videosu gündem oldu

Görev süresi sona eren Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi Yardımcısı Erik Weststrate, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile Türkiye'ye veda etti. Weststrate, ''Evet, Türkiye'deki zamanım bitti... Küçük bir veda videosu'' başlığıyla paylaştığı videoda, ofisindeki Türkiye haritası önünde açıklamalarda bulundu. Hollandalı diplomat, Türkiye'de gezdiği yerleri anlattığı görüntülerde, 'Edirne'den taa Şırnak'a kadar, Kars'tan taa Datça’ya kadar bütün bu yerleri gezdim. Gördüğünüz kırmızı noktalar hepsi gezdiğim yerler. Gerçekten ülkeniz çok güzel. Ülkenizi çok çok özleyeceğim. Şimdi bir yere gideceğim. Orada görüşürüz.'' sözlerine yer verdi. Weststrate'nin arka fonda Aşık Mahsuni'ye ait ''İşte gidiyorum çeşmi siyahım'' türküsünü seçmesi de dikkatlerden kaçmadı. Görevini başladığı yerde bitireceğini belirten diplomat, Anıtkabir'e giderek ''Çok üzülerek ayrılıyoruz. Hakkınızı helal edin. Bir hatamız olduysa affola Allah’a emanet olun. Hoşçakalın.'' cümleleriyle sözlerini noktaladı.

Multimedya

23.01.2024, 22:59

Görev süresi sona eren Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi Yardımcısı Erik Weststrate, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile Türkiye'ye veda etti. Weststrate, ''Evet, Türkiye'deki zamanım bitti... Küçük bir veda videosu'' başlığıyla paylaştığı videoda, ofisindeki Türkiye haritası önünde açıklamalarda bulundu.

Hollandalı diplomat, Türkiye'de gezdiği yerleri anlattığı görüntülerde, 'Edirne'den taa Şırnak'a kadar, Kars'tan taa Datça’ya kadar bütün bu yerleri gezdim. Gördüğünüz kırmızı noktalar hepsi gezdiğim yerler. Gerçekten ülkeniz çok güzel. Ülkenizi çok çok özleyeceğim. Şimdi bir yere gideceğim. Orada görüşürüz.'' sözlerine yer verdi.

Weststrate'nin arka fonda Aşık Mahsuni'ye ait ''İşte gidiyorum çeşmi siyahım'' türküsünü seçmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Görevini başladığı yerde bitireceğini belirten diplomat, Anıtkabir'e giderek ''Çok üzülerek ayrılıyoruz. Hakkınızı helal edin. Bir hatamız olduysa affola Allah’a emanet olun. Hoşçakalın.'' cümleleriyle sözlerini noktaladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading