Yandex Metrica

Zekalarına hayran kalmamak elde değil! İşte en akıllı ve zeki burçlar

Zekalarına hayran kalmamak elde değil! İşte en akıllı ve zeki burçlar

Astrolojideki tüm burçların ilgi alanları ve yetenekleri birbirinden farklı olur. Zeka da ilgi alanlarına göre şekillenir. İşte astrologlara göre en zeki burçlar...

Yaşam

23.01.2024, 19:55

19 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 19 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

Demet Akalın canlı yayında çılgına döndü! Kiracısına demediğini bırakmadı: Sen kimsin? Ev benim.... Demet Akalın canlı yayında çılgına döndü! Kiracısına demediğini bırakmadı: Sen... Haberi Görüntüle

1- BOĞA

Boğa burçları en akıllı burçlar listesinde yer alır. Genellikle dünya onların etrafındaymış gibi davrandıkları için kimse onlarla arkadaş olmak istemez. Ancak keskin zekaları sayesinde her olayın üstesinden kolayca gelebilme yeteneğine sahiptirler.

Boğa burçları akıllı davranışlarıyla her zaman dikkat çeker. Ancak bu kadar zeki olmaları çevresindeki insanlara kendini kötü hissettirebilir.

14 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 14 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

14 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 14 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

2- TERAZİ

Terazi burçları aşırı duygusal olmasına rağmen aklıyla ve mantığıyla hareket eden burçlar arasında yer alır. Her şeyi en pratik yoldan çözebilirler. Kimsenin aklına gelmeyen farklı fikirleri sayesinde başarıya ulaşırlar.

Terazi burçları ikili ilişkilerinden kalplerinin kırılmasından çok korkar. Bu sebeple duygusal ilişkilerinde de aklıyla hareket etmeyi tercih eder.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

3- İKİZLER

kizler burcu olanlar çok zeki olur. Aşırı bilgili bir insanmış gibi davranırlar. Yeni şeyler öğrenmeyi, araştırma ve gezmeyi çok severler. Kendilerini her an geliştirmek için çalışırlar.

İkizler burcunun bu özellikleri onları diğer insanlardan ayırır. İkizler burcu olanlar ilgi odağı olmayı sevdikleri için çevresindeki en akıllı ve bilgili insan olmayı ister.

Serenay Sarıkaya, Mert Demir aşkı belgelendi! Ünlü çift basın mensuplarına verdiği cevapla herkesi şaşırttı! Serenay Sarıkaya, Mert Demir aşkı belgelendi! Ünlü çift basın mensuplarına... Haberi Görüntüle

4- AKREP

Akrep burçları üstünlük kurabilmek için her zaman akıllı ve kurnaz davranmaya çalışır. Kimsenin gözüne zayıf ve çaresi gözükmek istemez. Her zaman bilgili olmak için durmadan okur ve araştırır.

Akrep burçları için bilgisizlik zayıf görünmek demektir. Kendini kötü hissetmemek için en akıllı insan olmak için çabalar.

Ünlü mankenin son paylaşımı olay yarattı: Kocamı beni terk etmediği için tebrik ediyorum... Ünlü mankenin son paylaşımı olay yarattı: Kocamı beni terk etmediği... Haberi Görüntüle

5- KOVA

Kova burçlarının analiz yeteneği çok gelişmiştir. Araştırmayı ve yeni bilgiler edinmeyi çok severler. Kova burçlarının akılları herkesten farklı çalışır. En sıra dışı fikirler onlardan çıkar.

Kova burçlarının bilgisiz görünmeye tahammülü yoktur. Her konuda fikir sahibi olabilmek için sürekli araştırır. Çok akıllı hamleler yaptıkları için herkes tarafından ilgi görürüler.

Koç, Yengeç, Aslan, Başak, Yay, Oğlak ve Balık burçları da çok akıllı ve zeki burçlar olarak kabul edilir. Ancak bu burçlar bilgilerini ve aklını üstünlük için kullanmazlar.

Mauro İcardi eşi Wanda Nara ile gecelere aktı! Dolu dizgin eğlenen çift servet değerin hesap ödedi! Mauro İcardi eşi Wanda Nara ile gecelere aktı! Dolu dizgin... Haberi Görüntüle

PEKİ YA DİĞER BURÇLAR? 

Pratik zekasıyla Boğa burcu, ilişkileri yönetme becerisiyle Terazi burcu, bilgiyi toplayıp aktarma konusunda yetenekli İkizler burcu, insanları etki alanına almak ve manipülasyon konusunda becerikli Akrep burcu ve analiz yeteneği, geleceğe dönük akıllı hamleleriyle Kova burcu aklını en iyi kullanan burçlar arasında ancak astrolojiye göre kimse sadece tek bir burç etkisinde değil. Güneş burcunuzun yanı sıra yükseleniniz ve Ay burcunuz da sizi siz yapan burçlar. Bu nedenle bu listeyi Güneş burcu olarak tanımlanan burcunuz özelinde değil, özellikle yükselen ve insanlara göstermediğiniz özel taraflarınızı temsil eden Ay burcunuz olarak da düşünmeniz gerekir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading