Yandex Metrica
SON DAKİKA
Uzman isim tarih verdi! İstanbul için kar yağışı uyarısı: Evinizden çıkmayın

Uzman isim tarih verdi! İstanbul için kar yağışı uyarısı: Evinizden çıkmayın

Ülke genelinde etkili olan soğuk hava haftasonu kar yağışıyla artacak. Meteoroloji uzmanı Orhan Şen ise İstanbul için uyarıda bulunurken, ''Pazar evinizde oturun kar var. Yarıyıl tatiline pazartesiyi de katsak iyi olur. Pazar, pazartesi, salı Anadolu’da da kar var.' ifadelerini kullandı.

Yaşam

23.01.2024, 20:24

Meteoroloji'den alınan hava durumu tahmin raporuna göre ülke genelinde soğuk hava etkisini artırıyor. Marmara'nın kuzeydoğusu, Kıyı Ege, Akdeniz kıyıları ile Orta Karadeniz kıyılarında yağmur ve sağanak beklenirken, diğer yerlerde karla karışık yağmur bekleniyor.

Saçlarına aklar düştü! Ünlüler bu kez de yapay zekayla yaşlandı!... Haberi Görüntüle

YARIN BAZI BÖLGELERDE YAĞIŞ BEKLENİYOR

Yarın, Marmara, Ege, Batı ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ve doğusu, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Batı ve Doğu Karadeniz'de yağış bekleniyor.

SURVİVOR ALL STAR eleme adayı kim? 26 Mart Survivor eleme... Haberi Görüntüle

PAZAR GÜNÜNE DİKKAT: YOĞUN KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR

Pazar günü ise, ülke geneli yağışlı ve soğuk sistemin etkisi altında olacak. Yağışlar, Ege ile Akdeniz kıyılarında yağmur, Karadeniz'in kıyı kesimlerinde karla karışık yağmur, kalan yerlerde kar yağışı şeklinde olacak.

Kar yağışının Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'nun güneyi ile Güneydoğu Anadolu'nun tamamında yoğun ve kuvvetli şekilde olması bekleniyor.

Günün en yüksek sıcaklık değerleri, Ankara ve Diyarbakır'da 3, İstanbul'da 4, İzmir'de 9, Antalya'da 13, Samsun'da 9 dereceye kadar düşecek.

THY yüzde 25 indirimli bilet kimler alabilir? Hangi tarihlerde kullanılır? Haberi Görüntüle

METEOROLOJİ UZMANI UYARDI: PAZAR GÜNÜ EVİNİZDE KALIN 

CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise Twitter'dan yaptığı açıklamada İstanbul için uyarıda bulunurken 'Pazartesi, salı hatta çarşamba da var.' dedi. Şen ayrıca, 'İstanbul bugün yağmurlu, akşam yağış yok. Öğlen saatlerinde yüksekler karla karışık yağmurlu. Sıcaklık 8 derece. Pazar evinizde oturun Kar var.Sömestre tatiline pazartesiyi de katsak iyi olur. Pazar pazartesi salı Anadolu’da da kar var. Bu günlerde kıyılar hariç yerde kar örtüsü artar.' ifadelerini kullandı.

Rüyada namaz kıldığını görmek ne demek? Rüyada namaz kılanları görmek... Haberi Görüntüle

AKOM UYARI VERDİ: PERŞEMBE GÜNÜNE KADAR ETKİLİ OLACAK

AKOM'dan yapılan açıklamada, pazar günü sabah saatlerinden itibaren soğuk havanın etkisine girecek İstanbul'da, Perşembe gününe kadar aralıklarla kar yağışı beklendiği belirtildi.

15 Mart 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

VALİLİKTEN DE UYARI GELDİ

Öte yandan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Cumartesi ve Pazar günü karla karışık yağmur beklenmektedir. Lütfen tedbirli ve dikkatli olalım" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading