Yandex Metrica

Uşak Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı devam ediyor! Son başvuru tarihi ve şartları ne? 

Uşak Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı devam ediyor! Son başvuru tarihi ve şartları ne? 

Uşak Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı gerçekleştirecek. Bu olay sonrasında vatandaşlar internette arama yapmaya başladı. Başvuru süreci devam ederken en az 60 KPSS puanı almış adaylar başvurabilecek. Peki Uşak Üniversitesi personel alımı son başvuru tarihi ve şartları ne?

Yaşam

23.01.2024, 19:26

Uşak Üniversitesi kendi bünyesine sözleşmeli kamu personel alımı yapacağını duyurmuştu. Başvurular için sona yaklaşılırken hangi kademelere personel alındığı merak ediliyor. Uşak Üniversitesi bünyesinde istihdam etmek üzere farklı unvanlarda sözleşmeli kamu personel alımı yapıyor. Peki Uşak Üniversitesi personel alımı son başvuru tarihi ve şartları ne? 

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

UŞAK ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI SON BAŞVURU TARİHİ NE?

Uşak Üniversitesi 1 büro personeli, 2 koruma ve güvenlik görevlisi, 1 teknisyen ve 3 temizlik destek personeli olmak üzere toplamda 7 personel alımı gerçekleştirecek. Adaylar belirtilen tarihler arasında müracaat edebilecek. Kamu personeli adayı belirtilen tarihten sonra başvuruda bulunacak müracaatta onaylanmayacaktır.

Başvurular 8-22 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılıyor.

Angelina Jolie, Brad Pitt'i 'kan emicilikle' suçlamıştı! Ünlü oyuncunun eşine milyonlarca dolar maddi destek sağladığı ortaya çıktı! Angelina Jolie, Brad Pitt'i 'kan emicilikle' suçlamıştı! Ünlü oyuncunun eşine... Haberi Görüntüle

UŞAK ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI ŞARTLARI NE?

Büro Personeli, Yükseköğretim kurumlarından lisans bölümlerinden mezun olunması. İşaret dili, beden dili ve etkili iletişim sanatı sertifikası olunması.2020 kamu seçme sınavına girmiş olup minimum 60 puan türünden alınması.

Koruma ve Güvenlik, Kurum ortamında vardiyalı iç ve dış mekanlarda çalışa bilecek. Herhangi bir ön lisans dallarından mezun olunması. Erkek personel adayların askerlik hizmetleri gereğince fiilen icra etmiş olması. Minimum 170 cm boyu olunması. Kilo ve endeksi tutuyor olunması.

Teknisyen, ortaöğretim(lise dengi)bilişim teknolojileri, veri tabanı programcılığı, bilgi teknolojileri

Destek Personeli (Temizlik),Ortaöğretim lise alanlardan mezun, temizlik alanında süreklilik sağlaya bilecek. Devamlı aktif bir şekilde çalışacak. Sağlıksal acıdan herhangi bir alerjik gibi durumlar olmaması. Millî eğitim bakanlıklarından hijyenik belgesine sahip olunması. İş tecrübesi bulunan.

Sarışınları kıskandı saçlarını boyattı! Rihanna'nın yeni imajını görenler gözlerine inanamadı! Sarışınları kıskandı saçlarını boyattı! Rihanna'nın yeni imajını görenler gözlerine inanamadı! Haberi Görüntüle

GENEL ŞARTLAR

Türkiye Cumhuriyeti nüfusu olması

Adli sicil kaydı ve arşiv kayıtları olmaması. Soruşturma geçirmiyor olması gerekmektedir.

Erkek personellerin mecburi askerlik vazifelerini tamamlamaları gerekmektedir.

En az ilkokul, ortaöğretim, lise, ön lisans, lisans gibi alanlardan mezun olunması.

Bakanlık taraflarından kişilik özlük haklarına zedelememiş olması.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading