Yandex Metrica

Türkler en çok hangi rüyayı görüyor: Her ay 214 bin kez Google'da aratılıyor

Türkler en çok hangi rüyayı görüyor: Her ay 214 bin kez Google'da aratılıyor

Türkiye'de ve dünyada en çok hangi rüya görülüyor? Google verileri ülke ülke en çok görülen rüyaları tespit etti. İşte, Türklerin en çok gördüğü rüyalar...

Yaşam

23.01.2024, 20:09

İngiltere merkezli Brilliant British'in Google üzerinden yaptığı rüya analizi çalışmasında dünya çapında insanların en çok gördüğü rüyalar tespit edildi.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

TÜRKLER AYDA 214 BİN KEZ O RÜYAYI ARAŞTIRIYOR

Araştırma bulguları Google'da en çok yılanlar ile ilgili rüyaların araştırıldığını ortaya çıkardı. 

Dünya çapında ve Türkiye'de en çok "rüyada yılan görmek" konusu araştırılıyor. "Rüyada yılan görmek" Brezilya'da ayda 352 bin, Türkiye'de ise ayda 214 bin kez Google'da aratılıyor.

Afganistan, Kazakistan, İran, İsrail, Rusya, Ukrayna, Finlandiya, Portekiz ve Umman da yılan ile ilgili rüyalarıın en çok aratıldığı ülkeler arasında yer alıyor. 

Öte yandan yılanlarla ilgili rüyaları zehirli sürüngenlerin bulunmadığı ülkelerde de görülmesi dikkat çekti. 

Taş Kağıt Makas dizisi kadrosunda büyük değişiklik! Diziye dahil olan isim ile yer yerinden oynayacak! Taş Kağıt Makas dizisi kadrosunda büyük değişiklik! Diziye dahil olan... Haberi Görüntüle

YILANLARDAN SONRA EN ÇOK HANGİ RÜYA GÖRÜLÜYOR?

Yılanlardan sonra dünya çapında en çok görülen rüya ise dişlerin dökülmesi olarak kaydedildi. Batı Avrupa ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri ve Kuzey Amerika'da en fazla "rüyada dişlerin dökülmesi" araştırılıyor.

Metin Akpınar'ın kızından çok konuşulacak itiraf: Evlilik dışı 4 çocuğu var! Metin Akpınar'ın kızından çok konuşulacak itiraf: Evlilik dışı 4 çocuğu... Haberi Görüntüle

İKİNCİ SIRADA 'TATİL' VAR

ABD'de dişlerin dökülmesi ile ilgili rüyalar Google'da ayda 81 bin kez aratılırken rüyada tatile çıkmak, örümcek veya tehlikeli hayvanlar görmek de sıklıkla aranan konular arasında. 

Suudi Arabistan, Irak ve Bahreyn'de en çok evlilik ile ilgili rüyalar aratılırken Kuveyt, Lübnan ve Danimarka'da ise en çok hamilelik ile ilgili rüyalar görülüyor. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading