Yandex Metrica

TÜBİTAK personel alımı ne zaman yapılacak? TÜBİTAK 2022 İŞKUR başvuru şartları neler? KPSS şartı yok!

TÜBİTAK personel alımı ne zaman yapılacak? TÜBİTAK 2022 İŞKUR başvuru şartları neler? KPSS şartı yok!

Kamu personeli olmak isteyen vatandaşlar yayımlanan ilanları inceliyor. TÜBİTAK tarafından yayımlanan personel alımı ilanına göre başvuru şartları, unvan dağılımı ve başvuru tarihleri açıklandı. Peki TÜBİTAK personel alımı ne zaman yapılacak? TÜBİTAK 2022 İŞKUR başvuru şartları neler? KPSS şartı yok!

Yaşam

22.02.2024, 00:27

Vatandaşlar internette kamu personeli olmak için yayımlanan İŞKUR ilanlarına bakıyor. TÜBİTAK personel alımı yapacağını duyurduktan sonra internette araştırmalar başladı. KPSS şartının aranmadığı ilan dikkat çekti. Peki TÜBİTAK personel alımı ne zaman yapılacak? TÜBİTAK 2022 başvuru şartları neler? KPSS şartı yok!

Kainat güzeli değil yalancı güzel oldu! Suudi model Rumi Al- Qahtani'nin söylediği yalan ortaya çıktı! Kainat güzeli değil yalancı güzel oldu! Suudi model Rumi Al-... Haberi Görüntüle

TÜBİTAK KAÇ KİŞİ ALINACAK?

TÜBİTAK bünyesine 74 personel alacağını duyurdu. KPSS şartının aranmadığı alımda araştırmacı, teknisyen ve teknik ve destek personeli kadrolarında görevlendirilmek üzere toplam 76 personel alımı yapılacağı kamuoyu ile paylaşıldı.

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu ünlü sunucudan yardım istedi! Annesini bulmak için ünlü programa başvurdu! Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu ünlü sunucudan yardım istedi! Annesini... Haberi Görüntüle

TÜBİTAK ALIMI SON BAŞVURU NE ZAMAN?

Resmi Gazete'de yer alan bilgilere göre, TÜBİTAK, 74 personel alacak. TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, ”TÜBİTAK Uzay bünyesinde görev yapmak üzere proje personeli alınacaktır.” denildi. Son başvuru tarihi 04.04.2022 olarak belirlendi.

Ünlü oyuncundan bir kötü haber daha! Durumu iyi denilerek taburcu edilmişti Ankara'ya sevk edildi! Ünlü oyuncundan bir kötü haber daha! Durumu iyi denilerek taburcu... Haberi Görüntüle

TÜBİTAK PERSONEL ALIM BAŞVURUSU NEREDEN YAPILACAK?

TÜBİTAK konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler kurumumuz internet sayfasında (www.tubitak.gov.tr), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ve Türkiye iş Kurumu'nun internet sayfalarında yer almaktadır. Başvurular TÜBİTAK iş Başvuru Sistemi (>https://kariyer.tubitak.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading