Yandex Metrica
SON DAKİKA
Tırnaklarınız artık hiç kırılmayacak! Bazı doğal yağlarla bakım yapmak tırnağı güçlendirip kırılmasını önlüyor!

Tırnaklarınız artık hiç kırılmayacak! Bazı doğal yağlarla bakım yapmak tırnağı güçlendirip kırılmasını önlüyor!

Kadınlar yüz güzelliği kadar ellerine de çok önem veriyor. Gün boyu su, sabun ve deterjanlara maruz kalan ellerin bakımı yeterli ölçüde yapılmazsa tırnaklar zarar görebiliyor ve incelen tırnaklar zamanla kırılabiliyor. Bunun önüne geçmek için ise bazı uygulamalar var. İşte tırnakları sağlıklı bir şekilde uzatmanın püf noktaları...

Yaşam

23.01.2024, 19:36

Tırnak nasıl hızlı uzar? Tırnakların kırılmaması için ne yapmak gerekiyor? İşte cevaplar... 

Bazı kadınlar hijyene önem verdiği için tırnaklarının hep kısa olmasını tercih ederken bazıları ise uzun ve bakımlı tırnaklarından asla vazgeçemez. 

Kim Kardashian'ın Kate Middleton paylaşımı viral oldu: Kate'i bulmaya gidiyorum... Haberi Görüntüle

TIRNAKLARI SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE UZATMANIN YOLLARI

Tırnaklarını sağlıklı bir şekilde uzatamayanlar hemen takma tırnaklara sarılır ancak bu yöntem pek de sağlam olmaz. Tırnakların kırılmadan ve hızla uzaması için ise bazı yöntemler mevcut. Tırnak bakımı yapmak, doğru törpü seçimi, oje temizliği ve tırnak etlerini kesmek tırnağın sağlıklı ve hızlı uzamasını sağlar.

Hayat Bilgisi'nin Kikirik'i Çisil Oral estetiğin dozunu kaçırdı! Şimdiki halini... Haberi Görüntüle

KULLANILAN KREMLERDE DOĞAL YAĞLAR BULUNMALI

Bunun dışında tırnakları hızlı uzatmak ve kırılmasını önlemek için kullanılan el kreminde badem yağı, zeytinyağı ya da limon olmasına dikkat edilmeli. Tırnaklara sirke ve tuz ile birlikte günlük masaj uygulanması yapılabilir. Oje sürmeden önce baz uygulanması da tırnakların hava almasını sağlar.

Bergen filmine itiraz etmişti! Halis Serbest'in tazminat davasına ilişkin karar... Haberi Görüntüle

TIRNAK SERTLEŞTİRİCİLER ÇOK İŞE YARIYOR

Tırnak sertleştirici maddeler ise istenmeyen kırılmaların önüne geçiyor. Ayrıca çay ağacı yağı, zeytinyağı, avokado yağı, çuha çiçeği yağı, keten tohumu yağı, E vitamini yağı, hindistan cevizi yağı, kurtulmuş atkuyruğu suyu, deniz tuzu, elma sirkesi ve limon suyu tırnağa bakım yapan en faydalı ürünlerdir.

Ayrıca bir şey açarken tırnak kullanılması, ev işi yaparken eldiven kullanılmaması, ojelerin sürekli tırnakta kalması da tırnakların güçsüzleşmesine sebep olur.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading