Yandex Metrica
SON DAKİKA
Tatil için otele gidenler dikkat! Fenomen otel işletmecisi açıkladı: Sakın bunları yapmayın

Tatil için otele gidenler dikkat! Fenomen otel işletmecisi açıkladı: Sakın bunları yapmayın

Eski bir otel işletmecisi e TikTok fenomeni olan Evangeline isimli bir kadın otel odalarında asla yapılmaması gereken şeyleri sıraladı. Tatil için otellerde konaklamayı tercih eden kişilere uyarılarda bulundu.

Yaşam

13.02.2024, 21:10

Milyonlarca kullanıcısı olan sosyal medya platformu TikTok'ta 'Bunları asla yapmayın' akımı için video çeken Evangeline isimli eski otel işletmecisi kadın bir otel odasında asla yapılmaması gereken şeyleri sıraladı. 

TikTok kullanıcısı Evangeline, bir sonraki odanızı rezerve ederken nelere dikkat etmeniz gerektiğini anlatan bir video paylaştı. Genç kadının paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Dorukhan Büyükışık kimdir? Dorukhan Büyükışık'ın ölümünde yeni gelişme! Cinayet soruşturması... Haberi Görüntüle

YATAK ÖRTÜSÜNE OTURMAYIN 

Evangeline, ilk olarak odadaki temizliğe değindi ve ilk önerisinin ‘asla yatak örtüsünün üzerine oturmamak’ olduğunu söyledi. TikTok fenomeni, “Asla yatak örtüsüne oturmam. Yatak örtüsü çarşaf değildir, battaniye değildir hepsinin üzerinde durur. Yani bir odaya girdiğinizde karşınıza ilk o çıkar. Bu şeyler sık yıkanmaz… o yatak örtüleri yılda bir falan temizlenir. O yüzden size tavsiyem bu örtülerden uzak durmanız.” dedi.

Selen Görgüzel güzelleşmek için servet harcadı! Estetik operasyonun maliyeti dudak... Haberi Görüntüle

BARDAKLARI YIKAMADAN KULLANMAYIN

Evangeline, ikinci olarak da odalarda bulunan bardakları asla kullanmayacağını söyledi. Genç kadın videoda, “Lütfen o bardakları yıkamadan kullanmayın.” dedi.

Survivor Yunus Emre ve Aleyna arasındaki samimiyet ortalığı karıştırdı! Yarışmacıların... Haberi Görüntüle

'TELEVİZYON KUMANDASINA ASLA DOKUNMAM'

Eski otel işletmecisine göre otel odasındaki en pis şeylerden biri de televizyon kumandası oldu. "Silmeden uzaktan kumandayı asla kullanmam. Onların temizliğiyle bizimki farklı." dedi.

Mahsun J 2. sezon ne zaman çıkacak? Mahsun J bitti... Haberi Görüntüle

ÇIPLAK AYAKLA DOLAŞMAYIN

Evangeline, Halı kaplı bir otel odasında çıplak ayakla dolaşılmaması gerektiğinin de altını çizerken, ne kadar uğraşılsa da yerlerin hiçbir zaman yeteri kadar steril olamayacağını vurguladı. Genç kadın, tatile çıkacaklara, “Yanınıza mutlaka bir çift terlik alın ve onları kullanın.” dedi.

Rüyada Cevşen görmek ne demek? Rüyada Cevşen okumak neye işaret... Haberi Görüntüle

ODA NUMARANIZI SESLİ BİR ŞEKİLDE SÖYLEMEYİN 

Eski otel işletmecisi, temizliğin yanı sıra, güvenlikle ilgili de daha önce pek bilinmeyen bir konuya değindi. Evangeline, otel konuklarının güvenlik nedeniyle oda numaralarını ortalıkta sesli olarak söylememeleri konusunda uyardı.

Konuyla ilgili yayınladığı videoda konuşan Evangeline, “Fark ettiyseniz resepsiyonist her zaman oda numaranızı bir kağıda yazar, daire içine alır ve sizi asansörlere yönlendirir. Oda numarası asla yüksek sesle söylenmez.” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading