Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Meteoroloji'den İstanbul ve çevresinde oturanlara uyarı! Bugün ve yarın...

Son dakika: Meteoroloji'den İstanbul ve çevresinde oturanlara uyarı! Bugün ve yarın...

Son dakika haberleri... Meteoroloji İstanbul ve çevresinde oturanları uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün bildirdiğine göre Marmara ve Akdeniz bölgeleri ile yurdun iç kesimlerinde hava sıcaklığı 4 ila 8 derece azalacak. İşte, bölge bölge hava durumu tahminleri...

Yaşam

23.01.2024, 20:02

Son dakika haberleri... Kasım ayının ikinci haftasına giriş yaparken Meteoroloji Genel Müdürlüğü yağış uyarısı yaptı. Yurt geneli parçalı ve yer yer çok bulutlu olacağı bildirilirken Batı Akdeniz kıyıları, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu ile Kırklareli'nin kuzey kesimleri, İstanbul'ub kuzey ilçeleri, Kocaeli ve Sakarya çevreleri, Çanakkale'nin doğu, Balıkesir'in kuzey kesimleri, Muğla'nın güney kesimleri, Ankara'nın güney ve doğu kesimleri ile Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Bolu, Düzce, Amasya, Tokat, Giresun, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin haftaya yağış ile başlayacağı ifade edildi. 

Duyanlar başvuru yapmaya koştu! Ziraat Bankası, müşterilerine 7 bin 500... Haberi Görüntüle

SAĞANAK YAĞIŞ GELİYOR


Akdeniz'in kıyı kesimlerinde gök gürültülü sağanak, Tunceli, Erzincan, Erzurum ve Bingöl'ün yüksek kesimleirnde karla karışık yağmur ve yer yer kar yağması bekleniyor. Adana'nın güneyi ile Hatay, Diyarbakır, Mardin ve Siirt çevrelerinde ise kuvvetli yağış bekleniyor.  Marmara ve Akdeniz'in iç kesimlerinde ise sıcaklığı 4 ila 8 derece azalması bekleniyor. Rüzgarın ise güney ve batı kesimlerinde kuzey yönünden hafif ve ara sıra orta kuvvetle eseceği bildiriliyor.

Ogeday Survivor'dan ayrıldı mı? Ogeday Survivor'a geri mi döndü? Haberi Görüntüle

MARMARA

Marmara Bölgesi'nin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Kırklareli'nin kuzeyi, İstanbul'un kuzey ilçeleri, Sakarya ve Kocaeli çevreleri, çanakkale'nin doğusu ile Balıkesir'in kuzey kesimlerinde sağanak yağış bekleniyor. 

Hande Yener'i yasa boğan haber: Bu kez maalesef olmadı... Haberi Görüntüle

EGE

Ege Bölgesi'nin parçalı ve çok bulutlu, güney kesimlerinin ise sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor. 

Kadir İnanır'ın sağlık durumunda yeni gelişme! Eşi Jülide Kural'dan önemli... Haberi Görüntüle

AKDENİZ

Akdeniz Bölgesi'nin parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz kıyıları ile Doğu Akdeniz'in sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği belirtiliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün bildirdiğine göre yağışlar, Adana'nın güney ilçeleri ile Hatay çevrelerinde kuvvetli olacak. 

Aşkın Nur Yengi sevenlerine acı haberi duyurdu: 2 ay süren... Haberi Görüntüle

İÇ ANADOLU

İç Anadolu Bölgesi'nin parçalı ve çok bulutlu, doğusu ile Kırıkkale, Kırşehir ve Aksaray çevreleri ile Ankara'nın güney ve doğu kesimlerinin yağmurlu ve sağanak yağışlı geçmesi bekleniyo.r 

İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mart İstanbul'da kaç şiddetinde deprem... Haberi Görüntüle

BATI KARADENİZ

Batı Karadeniz'in parçalı ve yer yer çok bulutlu, kıyı kesimleri ile Düzce ve Bolu çevrelerinin sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

Serenay Sarıkaya yeni dizisiyle geri dönüyor! Dizinin kadrosunda yok yok! Haberi Görüntüle

ORTA VE DOĞU KARADENİZ

Orta ve Doğu Karadeniz'in parçalı ve yer yer çok bulutlu, Amasya, Tokat, Giresun, Gümüşhane ve bayburt çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı olması bekleniyor.

24 Mart 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

DOĞU ANADOLU

Doğu Anadolu bölgesinin az bulutlu, açık, gün içinde parçalı ve çok bulutlu, Batı kesimlerinin ise yağmurlu ve sağanak yağışlı olması bekleniyor.

Rüyada engel görmek ne demek? Rüyada engelleri aşmak neye işaret... Haberi Görüntüle

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Güneydoğu Anadolu'da ise yer yer çok bulutlu ve sağanak yağışlı bir gün bekleniyor. Kuvvetli yağışların Mardin, Diyarbakır ve Batman'da etkili olması bekleniyor.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading