Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika haberleri... Ankara'daki su baskınında bir kişi hayatını kaybetti

Son dakika haberleri... Ankara'daki su baskınında bir kişi hayatını kaybetti

Son dakika haberleri: Ankara Valisi Şahin, kentte yaşanan sağanak sonrası meydana gelen su baskını nedeniyle bir kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Yaşam

23.01.2024, 19:29

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün bugün için sarı uyarı yaptığı Ankara’da sağanak etkili oldu. Keçiören'in İncirli mahallesinde 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişinin de kayıp olduğu öğrenildi. Olayla ilgili bilgi veren Vali Şahin, "Ekipler en kısa sürede intikal edip en hızlı çabayı gösterdiler. Maalesef 23 yaşındaki genç bir kızımız vefat etti. Binanın arka tarafından ani su baskını olmuş. Yardım istediğinde de su belli bir seviyeyi geçmişti." dedi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün bugün için sarı uyarı yaptığı iller arasında yer alan Ankara’da akşam saatlerinde Sağanak yağış etkili oldu. Özellikle Keçiören, Yenimahalle ve Etimesgut ilçelerinde etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü.

Sürücüler suyla kaplanan yollarda ilerlemekte güçlük çekti. Bazı araçlar suda sürüklendi. Bazı bölgelerde araçlar yolda kalarak suya gömüldü. Suda sürüklenen bir motosiklet ise çevredeki bazı kişilerin çabası ile son anda kurtarıldı. Birçok noktada binaların giriş katlarında bulunan ev ve iş yerlerini su bastı. Vatandaşlar, kendi imkanlarıyla suyu boşaltmaya çalışırken, itfaiye ekipleri de su tahliye etmek için çalışma başlattı.

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe ayakkabı boyamaya başladı! O görüntülere yorum... Haberi Görüntüle

ACI HABER GELDİ

Ankara'nın Keçiören ilçesinde sağanak nedeniyle su basan binada 1 genç kadın hayatını kaybetti. Kadının kimliğine yönelik bir açıklama yapılmazken, cenaze Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Öte yandan bir kişinin daha kayıp olduğu ve arama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Mahsun J 9. bölüm ne zaman çıkacak? Mahsun J bitti... Haberi Görüntüle

VALİ FACİANIN BOYUTUNU ANLATTI

Vali Şahin yaptığı açıklamada, "Arkadaşlarımız, bütün ekipler, itfaiyemiz, dalgıçlar herkes hemen buraya yönlendirildi ve hemen müdahaleye başladı. Dalgıçlarımız kapı kapalı olduğu için açamadılar. Pencereden girmek zorunda kaldılar. Suların tahliyesi yapılmaya çalışıldı. Ekipler en kısa sürede intikal edip en hızlı çabayı gösterdiler. Maalesef 23 yaşındaki genç bir kızımız vefat etti. -1'in de üstündeki kota kadar su çıkmış maalesef. Binanın arka tarafından ani su baskını olmuş. Yardım istediğinde de su belli bir seviyeyi geçmişti." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading