Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sivas'ta kendisine saldıran başıboş sokak köpeğinden kaçan bir çocuğa bir araç çarptı! Talihsiz çocuk metrelerce havaya fırladı

Sivas'ta kendisine saldıran başıboş sokak köpeğinden kaçan bir çocuğa bir araç çarptı! Talihsiz çocuk metrelerce havaya fırladı

Sivas'ta başıboş sokak köpeğinden kaçan bir çocuğa araba çarptı. Panikle yola atlayan çocuk, kendisine hızla gelen aracın çarpması sonucu metrelerce havaya fırladı.

Yaşam

22.03.2024, 20:07

Türkiye başıboş köpek sorunuyla karşı karşıya... Gün geçmiyor ki başıboş köpeklerin saldırısı yaşanmasın. Sivas'ta başıboş sokak köpeğinden kaçan bir çocuğa araba çarptı. Çocuk hızlı gelen aracın etkisiyle metrelerce yüksekliğe fırlayarak taklalar attı.

Sahurda tok tutacak besinler! Sahurda ne yenmeli? Sahurda en pratik... Haberi Görüntüle

SOKAK KÖPEĞİ SALDIRISI YÜZÜNDEN BİR FECİ KAZA DAHA

Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı'nda, 12 Mart'ta havlayan köpekten korkarak yola fırlayan 12 yaşındaki U.K'ya, İ.Y'nin kullandığı otomobil çarptı. U.K, 112 Acil Servis ekiplerince Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Bu arada kaza bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kaldırımda yürüyen U.K'nin, havlayarak üzerine gelen köpekten korkarak yola doğru kaçması ve otomobilin çarpması sonucu havada takla atması yer alıyor.

IMDb'ye göre puanı en yüksek 10 film sıralandı: O film,... Haberi Görüntüle

DURUMU AĞIR

Söz konusu yerde gezinen birden fazla sokak köpeği de kameraya yansıdı. Gelen bilgilere göre çocuğun durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Berna Laçin nadir görülen bir hastalığa yakalanmıştı! 9 saat süren... Haberi Görüntüle

RABİA KALLI DA KÖPEKLER YÜZÜNDEN ÖLDÜ

Sokak köpekleri ile ilgili uzun yıllardır çözülemeyen sorun, son olarak 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Rabia Kallı'nın ölümüne neden olmuştu. 

Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi Kallı, 6 Mart'ta İstanbul Caddesi'nde sokak köpeğinden korkup atladığı yolda bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanmış, hastanedeki 6 günlük yaşam mücadelesini kaybetmişti.

Survivor'da korku dolu anlar! Yunus Emre ve Nagihan ölümden kıl... Haberi Görüntüle

MAHRA PINAR'IN SAĞ BACAĞI KESİLDİ

Antalya'nın Serik ilçesinde 5 Mart'ta yaşanan feci olayın başrolünde 10 yaşındaki Mahra Pelin Pınar vardı. Öğlen saatlerinde kendisine saldıran sokak köpeklerinden kaçan minik Mahra da yola fırlamış ve karşıdan gelen kamyonun ön tekerinin altında kalarak ağır yaralanmıştı.

3 günde 3 ameliyat geçiren küçük kızın işlevini yitiren sağ bacağı kesilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading