Yandex Metrica
SON DAKİKA
Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte 22 Şubat Şans Topu sonuçları

Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte 22 Şubat Şans Topu sonuçları

Mili Piyango sonuçları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Talihli numaralar Milli Piyango severler tarafından merak konusu oldu. Peki, Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte 22 Şubat Şans Topu sonuçları

Yaşam

23.01.2024, 20:29

Şans Topu sonuçları vatandaşlar tarafında merak konusu oldu. Sonuçların ne zaman açıklanacağını vatandaşlar araştırmaya başladı.

22 Şubat Şans Topu çekilişi sonuçları açıklandı mı?

Şans oyunu severler tarafından ilgiyle takip edilmekte olan ve haftanın 2 günü gerçekleşen 22 Şubat Şans Topu çekilişi bu akşam gerçekleştirilecek. Bir önceki çekiliş Pazar günü yapılmıştı. Bugün 22 Şubat tarihli çekilişin şanslı numaraları ise saat 20:00'dan sonra belli olacak. Sonuçların açıklanmasının sonrasında Milli Piyango'nun resmi sitesi üzerinden ilan edilecek.

Yapılan son çekiliş sonucu şanslı numaralar 7,21,25,27,33,13 olmuştu.

22 Şubat Şans Topu çekilişi sonuçları detaylarına aşağıdaki link üzerinden sonuçlara erişim sağlayabilirsiniz.

>ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN!

Şans Topu nasıl oynanır?

Milli Piyango Şans Topu oyununda bir kolonun üst bölümünde 34, alt bölümünde 14 numara yer almaktadır. 34 numara arasından 5 tanesi, 14 numara arasından ise 1 tanesi işaretlenmektedir. Sevilen oyunda bir ya da birden fazla kolon da oynanabilmekte. Tek kolon ücreti de 2 TL'dir..

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading