Yandex Metrica

Sitede Ara

Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman, saat kaçta yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekimi 2022!

Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman, saat kaçta yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekimi 2022!

Sağlık Bakanlığı bünyesine kura çekimiyle personel alımı gerçekleştirecek. Personel alımı başvuruları İŞKUR üzerinden 21 Mart 2022 Pazartesi günü tamamlandı. Başvurularını gerçekleştirenler internette 'Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman, saat kaçta yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekimi 2022!' araması yapmaya başladı. Peki Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman, saat kaçta yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekimi 2022!

Yaşam

04.04.2024, 01:06

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları tamamlandı. İŞKUR üzerinden gerçekleştirilen Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları 21 Mart 2022 Pazartesi günü bitti. Daha sonrasında adaylar internette 'Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman, saat kaçta yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekimi 2022!' diye araştırma yapıyor. Peki Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman, saat kaçta yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekimi 2022!

Özrü kabahatinden büyük! Yalı Çapkını oyuncusunun tepki çeken 'İsrail askeri' paylaşımı için özür mesajı yayınladı! Özrü kabahatinden büyük! Yalı Çapkını oyuncusunun tepki çeken 'İsrail askeri'... Haberi Görüntüle

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Sağlık Bakanlığı bünyesine Psikolog, Sosyal Çalışmacı, Biyolog, Odyolog, Çocuk Gelişimcisi, Diyetisyen, Fizyoterapist gibi sağlık personeli alacak. Ayrıca Sağlık Bakanlığı temizlik hizmetleri, koruma ve güvenlik hizmetleri, bakım ve onarım hizmetleri gibi kadrolarda da işçi alımı gerçekleştirecek. 

10 bin sözleşmeli personel, 10 bin işçi alımı yapacak olan Sağlık Bakanlığı kura çekimi merakla bekleniyor. Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman yapılacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. 

Yapılan tahminlere göre kura çekiminin Ankara'da 6 Nisan 2022 tarihinde 09.00 - 18.00 saaatleri arasında olacağı düşünülüyor. Kura çekimi sonrasında nihai liste açıklanacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading