Yandex Metrica
SON DAKİKA
Saç boyamak orucu bozar mı? Oruç tutarken saç boyatılır mı? Diyanet cevabı geciktirmedi!

Saç boyamak orucu bozar mı? Oruç tutarken saç boyatılır mı? Diyanet cevabı geciktirmedi!

Ramazan ayının gelmesiyle vatandaşlar internette kafalarına oruçla ilgili takılan soruları araştırmaya başladı. İnternette "Saç boyamak orucu bozar mı? Oruç tutarken saç boyatılır mı?" diye arama yapılıyor. Peki saç boyamak orucu bozar mı? Oruç tutarken saç boyatılır mı? Diyanet cevabı geciktirmedi!

Yaşam

23.01.2024, 19:05

On bir ayın sultanı olan Ramazan ayının gelmesiyle vatandaşlar internette oruçla ilgili aramalar yapıyor. Ramazan ayında saçlarını boyatmak isteyenler internette "Saç boyamak orucu bozar mı? Oruç tutarken saç boyatılır mı?" diye araştırıyor. Peki saç boyamak orucu bozar mı? Oruç tutarken saç boyatılır mı? Diyanet cevabı geciktirmedi!

Sezen Aksu hayranlarını korkuttu! Emel Müftüoğlu'nun paylaşımındaki detay hastalığını ortaya... Haberi Görüntüle

SAÇ BOYATMAK ORUCU BOZAR MI?

Ramazan ayının gelmesiyle beraber İslam'ın şartlarından olan oruç tutma ibadeti vatandaşlar tarafından yerine getirilmeye başladı. Oruç tutan bireylerin akıllarına takılan soru işaretlerinden biri de oruçluyken saç boyatmanın orucu bozup bozmadığı... Özellikle kadınların yakından ilgilendiği konu olan oruçluyken saç boyatmak, Diyanet tarafından cevapsız bırakılmadı.

Diyanet konuyla ilgili resmi internet sayfasında saç boyatmanın orucu bozup bazmadığıyla ilgili şu ifadeler kullanıldı:

""Oruç, bir şey yemek, içmek ve cinsel ilişkide bulunmaktan dolayı bozulur. Makyaj, saç boyamak ve saç bakımı bu kapsamda olmadığından orucu bozmaz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading